Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
19 komentara

Ivo Josipović posudio glas za "Priču o igračkama 3"

Ivo Josipović u filmu izgovara rečenicu 'Najbolje stvari u životu su nepoznate, okrenite se novim stvarima'. Za kratku rečenicu nije uzeo honorar

J.Galoić/Pixsell
Foto: J.Galoić/Pixsell
19 komentara

Hrvatski predsjednik Ivo Josipović (53) posudio je glas u trećem nastavku 'Priče o igračkama' i u kratkom animiranom filmu 'Noć i Dan'. Ivo Josipović u filmu izgovara rečenicu 'Najbolje stvari u životu su nepoznate, okrenite se novim stvarima', koja se pojavljuje na početku filma. Istu rečenicu izgovorio je i češki predsjednik Vaclav Havel. Izjavio je da mu je bilo lijepo i drago što je mogao sudjelovati u tome. Josipović nije uzeo honorar za kratku ulogu. Snimanje su obavili u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku. Animirani film, koji se u američkim kinima već prikazuje, u hrvatska kina stiže 8. srpnja.
Osim predsjednika, glasove u crtiću su posudili glumci Krešimir Mikić (36), Ranko Zidarić (45), Ljubomir Kerekeš (50), Pjer Meničanin (47), Jelena Miholjević (40), Ksenija Marinković (44), Sven Medvešek (45) te Janko (30) i Jelena Popović Volarić (30).  Pjesmu 'Ja sam tvoj prijatelj' pjeva Massimo Savić (48) pod redateljskom palicom Nikše Bratoša (50).

Naši partneri pišu
Message