Show

Komentari 15

Ivoni iz 'Braka na prvu' nije se svidio Kikijev prijatelj: Ne znam bih li plakala ili šamarala muža

Ivoni iz 'Braka na prvu' nije se svidio Kikijev prijatelj: Ne znam bih li plakala ili šamarala muža

Kristijan se požalio kako ne mogu uživati u tišini, a Ivoni je i dalje sve bilo smiješno. Ne poznajem ga, ne znam je li ovo sad bila gluma ili stvarno ima neke moći, rekla je

'Brak na prvu' bliži se kraju, no neki parovi još nisu pronašli zajednički jezik. Ivona i Kristijan sinoć su se malo porječkali, no ujutro su lijepo razgovarali o svemu te se izgrlili i izmirili, da bi kasnije nastavili po starom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rano ujutro Ivona se nožnim prstom udarila u krevet, pa se Kiki odlučio za masažu.

- Ajde riješi ga više, izvuci ga, ostavi prst na miru, preznojila sam se - uzvikivala je Ivona te zaključila da Kristijanova isprika boli, dok Kiki vjeruje da se Ivona osjeća sigurno u njegovom zagrljaju.

U goste im je došao Kristijanov prijatelj Filip, kojeg poznaje samo osam sati! 

„Osam sati s njim, vi tada ne poznajete vrijeme, to je nešto fantastično“, rekao je Kristijan, no Ivona nije bila sigurna jesu li ozbiljni ili je zafrkavaju.

- Ja znam dulje svoju ženu od tebe, a tebe bolje poznajem - komentirao je Kiki.

„Ne ispada normalan, koliko god to glupo zvuči, on je danas stvarno izgledao kao čovjek kojem treba psihološka pomoć“, rekla je Ivona dok su oni razgovarali o energijama, a Filip je komentirao da je njihova bolna točka to što nemaju zajednički hobi te da vidi kako ih je Ivona doživjela kao šarlatane.

Kristijan se požalio kako ne mogu uživati u tišini, a Ivoni je i dalje sve bilo smiješno. „Ne poznajem ga, ne znam je li ovo sad bila gluma ili stvarno ima neke moći“, rekla je.

- Energija pada. Mislim da nas Ivona doživljava kao šarlatane bez neke podloge, njoj ne imponira, ne ide joj na ruku - komentirao je prijatelj.

- Mislim da naš odnos nije toliko kaotičan. Ako taj lik ima neke moći, neka ide od mene i neka nam više ne dolazi u goste. Ne znam bi li plakala ili šamarala Kristijana, ne želim da se ovo više ponovi - rekla je Ivona, a Filip je rekao da je problem njezino negiranje problema. 

Ekspertica Sanela posjetila je Marinka i Anu, koja joj je rekla da se dobro slažu i da mogu razgovarati o svemu, ali i dodala kako je Marinko primijetio kako kad se s nečim ne slaže - iz nje izađe kobra!

„Njezina kobra je opasna, ne mogu reći da se plašim, ali nije ugodno“, rekao je Marinko, a Sanela objasnila: „Kada se dogodi bilo kakav konflikt, to je dobro jer znači da imamo priliku za rast. Vaš odnos zapravo napreduje.'

- Dvaput sam ga poljubila da zaustavim konflikt - rekla je Ana.

Razgovarali su i o tome kako se osjećaju što se eksperiment bliži kraju, a Ana je iskreno priznala da ima noćne more te da bi joj bilo žao da izgubi Marinka. - On je nadomjestio sve u mom životu - rekla je Ana.

Na pitanje gdje bi mogli živjeti ako se njihov odnos nastavi, Marinko je rekao: „Zašto veza ne bi bila šest mjeseci tu, šest tamo? Sve su varijante otvorene.“

- Ja ne volim zvati muškarca prva - dodala je Ana. Na kraju je Marinko obećao Ani da će je sigurno zvati kad se rastanu, a kad je ekspertica otišla, pričali su o svojim prvim ljubavima.

Goga i Bernard također su provodili opušteno jutro - zbog burnog prošlog tjedna, ona je njemu poklonila teniske loptice, a on njoj malog kaktusa zato što ih Goga obožava. Dobro raspoloženi, danas su se okušali u golfu. „Trudimo se; sinoć mi je večeru skuhao i ručak napravio. Svaka mu čast!“ rekla je Goga

- Tražila sam ga krumpiriće i meso na naglo, a za večeru rižoto s kozicama - dodala je.

- Više sam kod kuće da ne ispadne da sam stalno vani. Malo burno, malo mira - komentirao je Bernie. Proveli su ugodne trenutke igrajući golf, Gordana je zafrkavala Bernarda kako flertuje s ostalim sudionicama showa da bi joj on rekao kako je primijetio da mu je malo oprostila. 

 

Najčitaniji članci