Obavijesti

Show

Komentari 11

Kristina nakon 'Braka na prvu': Cigla i ja smo bili na kavi, ali on je prekrižen. Imam novu ljubav!

Kristina nakon 'Braka na prvu': Cigla i ja smo bili na kavi, ali on je prekrižen. Imam novu ljubav!
7

Nije da sam ja izgubila neku vjeru u muškarce, on mi je pao u očima skroz. Ali eto, desilo se to što desilo prije par mjeseci, da sam upoznala nekoga i promijenilo se što se toga tiče, zaključila je Kristina, koja danas vozi kamione umjesto taxija

VIDEO

Kristina Belčić, kandidatkinja druge sezone popularnog televizijskog showa 'Brak na prvu', nakon sudjelovanja u eksperimentu živi potpuno drugačiji život. Naime, Kristina je vozačica kamiona u Njemačkoj, a promijenio joj se i ljubavni status.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Jasmin iz 'Braka na prvu' zapjevao 00:59

- U Münchenu radim za ujaka, vozim kamion. Radim noću, spavam danju. Malo promjene - rekla je Kristina za RTL.hr pa nastavila: 

- Sve zbog korone. Bavila sam se 10 godina taksijem, a zadnje tri i pol sam imala i svoj obrt, radila sam na zračnoj luci. Kada je došla korona posao mi se smanjio skroz, a u međuvremenu sam polagala za kamion i prikolicu. Ujaku sam samo napisala poruku: 'Ja sam spremna i kad treba, ja dolazim, a on se javio nakon par dana. 

Svojim odlaskom šokirala je obitelj. 

- Treba se boriti, to je život - rekla je Kristina koja dva puta mjesečno dolazi u Hrvatsku kako bi obišla obitelj i prijatelje. 

- Rastanci su najgori. Imam u planu vratiti se, ali nešto se sad izdešavalo pa možda i ostanem - priznala je Kristina pa otkrila da se tu radi o novoj ljubavi:

- Evo pojavio se konačno netko u mom životu. Zaljubljena sam. Proradili su leptirići u meni. Sad je neki plan da on dođe ovdje i živi kod mene.

Gledatelji o 'Braku na prvu': 'Kikiju se sviđa Andrea, a Edin je napokon dobio dar govora'
Gledatelji o 'Braku na prvu': 'Kikiju se sviđa Andrea, a Edin je napokon dobio dar govora'

Isto tako, u RTL-ovom podcastu Roksini anđeli bivša kandidatkinja otkrila je koliko joj je kaosa priuštio nesuđeni suprug Tomislav Ciglenečki zvani Cigla. 

- Nažalost dobila sam lika kakvog stvarno ne bih nikome poželjela. Nakon showa nismo ostali u dobrim odnosima, ali onda mi se počeo javljati dosta često - ispričala je Kristina. 

- Jednom prilikom smo čak otišli na kavu. Ja nisam htjela, ali on je to forsirao pa sam pristala. Nisam znala što je toliko ružno pričao o meni, a htjela sam saznati. Na kavi je rekao da se ispričava meni, ali ne toliko meni, koliko mojoj mami, baki - dodala je.

Iako je s Ciglom prošla kroz dosta neugodnih iskustava, bivša kandidatkinja nije izgubila vjeru u ljubav. 

- Nije da sam ja izgubila neku vjeru u muškarce, on mi je pao u očima skroz. Ali eto, desilo se to što desilo prije par mjeseci, da sam upoznala nekoga i promijenilo se što se toga tiče - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija