Show

Komentari 41

Sanela i Edin iz 'Braka na prvu' konačno proveli noć zajedno: 'Očekivao sam da će biti ovako'

Sanela i Edin iz 'Braka na prvu' konačno proveli noć zajedno: 'Očekivao sam da će biti ovako'

Najmlađi par Ivona i Kristijan sinoć su pak ušli u raspravu zbog koje je ona demonstrativno napustila dnevni boravak i otišla u spavaću sobu. Kristijanu je zbog cijele situacije bilo žao i ispričat će se...

U televizijskom showu 'Brak na prvu' sve je bliže završna faza eksperimenta. I dok neki parovi uživaju u zaljubljenosti, drugi jednostavno nisu uspjeli 'kliknuti'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Najmlađi par i par koji je zadnji ušao u eksperiment, Ivona i Kristijan sinoć su ušli u raspravu zbog koje je ona demonstrativno napustila dnevni boravak i otišla u spavaću sobu. Kristijanu je zbog cijele situacije bilo žao pa joj je dan nakon poslao poruku i ispričao se. Uz to, u sobu joj je odnio čaj i masirao ozlijeđeni prst koji je ranije udarila o krevet, piše RTL

Bernard i Goga također su bili dobro raspoloženi od jutra. Jedno drugome čak su i poklonili darove. Razlog je bio uspješno proživljen buran tjedan. 

Par je kasnije otišao na golf dok su Andrea i Mislav krenuli u berbu grožđa na Klanjec. 

Najstariji par u emisiji, Anu i Marinka posjetila je spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose, Sanela Kovačević Nelly, a najnoviji par Sanela i Edin proveli su zajedničko jutro.

Edin je vidno zadovoljan pripremio doručak. 

- Očekivao sam da će to biti baš ovako. Kad ne očekuješ previše i kad si opušten, a i ona je takva, možeš očekivati samo dobro - rekao je i dodao: 

- Napokon sam izuzetno sretan.

Kako će se nastaviti razvijati situacija među parovima prije samog kraja, saznat ćemo u novim epizodama. 

Najčitaniji članci