Show

Komentari 0

Iz brončane u tirkiznu boju: Haljina Blake Lively se potpuno transformirala na Met Gali

Iz brončane u tirkiznu boju: Haljina Blake Lively se potpuno transformirala na Met Gali

Plašt predstavlja Kip slobode. Umjesto da moda utječe na haljinu, nadahnuće za ovu kreaciju su arhitektura New Yorka i klasične zgrade, opisala je glumica

Glumica Blake Lively (34) zasjenila je sve uzvanike na ovogodišnjoj Met Gali, pa čak i svog supruga Ryana Reynoldsa (45) koji je nosio baršunasto odijelo s potpisom Ralph Laurena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ove godine tema Met Gale je bila 'Gilded age glamour' odnosno glamur zlatnog doba Amerike i moda koja se nosila između 1870. do 1900. godine. Glumica je za crveni tepih odabrala haljinu s dva lica, a dizajnirala ju je talijanska modna kuća Versace.

Blake je na početku pokazala brončanu stranu haljine s teatralnim plaštem, a kada su asistenti s Blake skinuli dio plašta, ostala je u tirkiznom šlepu. Tom je transformacijom modna kuća Versace dočarala i transformaciju Kipa slobode.

- Pa… umjesto da moda utječe na haljinu, nadahnuće za ovu kreaciju su arhitektura New Yorka i klasične zgrade - rekla je Blake za People.

- Plašt predstavlja Kip slobode, plus kruna koja ima sedam slojeva. Kip slobode ima sedam zraka koje predstavljaju sunčeve zrake, a zatim i sedam mora i kontinenata što predstavlja dobrodošlicu, uključenost i slobodu - opisala je glumica.

Podsjetimo, kada je kip postavljen u New Yorku 1886. godine, bio je smeđe boje jer je napravljen od bakra. Zbog oksidacije bakar mijenja boju i tako je i Kip slobode do 1920. godine poprimio tirkiznu boju.

Najčitaniji članci