Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
51 komentara

Iz dekoltea Fani Stipković virila 'nestašna' bradavica

Manekenka i novinarka podržala je kampanju “Hrvatska bez krzna”, za koju se prije dvije godine skinula do kraja. Luka Nižetić se više neće skidati

Marijan Delija
Foto: Marijan Delija
51 komentara

Fani Stipković (27) zadnja je ušetala u zagrebački klub Gjuro 2 kao počasna gošća udruge Prijatelji životinja, i to u društvu njihova predsjednika Luke Omana. Novinarka “Red Carpeta”, poznata kao ljubiteljica životinja i nogometaša Cristiana Ronalda, odjenula je crnu lepršavu majicu i uske hlače. Imidž joj je radila Linea Exclusive, s kojom, kaže, često surađuje. Nije primijetila da joj je u jednom trenutku iz dekoltea izvirila “nestašna” bradavica. Manekenka se 2007. godine skinula gola za kampanju “Lijepa bez krzna”. Strateške dijelove prikrivala joj je čivava Sauri.
- Koristim samo umjetno krzno, i to jaknu koju sam kupila prije deset godina - rekla je Fani, koja je jako zaljubljena, ali ne, kako se nagađalo, u Cristiana Ronalda.
- Da, zaručila sam se s Ronaldom - kroz smijeh je rekla. Identitet dečka nije htjela otkriti jer, kaže, već će ih netko uslikati zajedno. Fani je u novom projektu “Reci ne krznu sada i zauvijek” naslijedio Luka Nižetić (25), koji se pojavio sa sestrom Petrom i bez djevojke Ive Šulentić.

LUKA POSEBNO VOLI VUKOVE
Pjevač se u zadnjoj kampanji protiv nošenja krzna razodjenuo u društvu psa Huskija. Prije nekoliko mjeseci na promociji albuma tvrdio je kako ga skidanje više ne zanima. Ovu kampanju je snimio jer voli životinje, posebno vukove. Jednog je istetovirao na desnoj ruci.
- Ako ću osvijestiti barem jednu osobu, misija je ispunjena - rekao je splitski pjevač.

Naši partneri pišu
Message