Obavijesti

Show

Komentari 18

Iza kulisa: Marijana pozirala s kravama, postala žena mačka...

Iza kulisa: Marijana pozirala s kravama, postala žena mačka...
6

U nizu objavljenih fotografije bile su i one s Mirina imanja gdje je pozirala s kravama te je fotografirala druge životinje s farme. Pozirala je i u vinogradu u stilu Žene mačke...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hakija je s djevojkom u žarištu korone: Konjic pust, zabrane su

Marijana Vukelić (35) natjecala se u showu 'Ljubav je na selu' i htjela je osvojiti srce Mire Vojvodića (49) iz Donje Jelenske. S njom su na imanju bile još kandidatkinje Irena Slopšek (45) i Tatjana Štulina (46).

Na društvenim mrežama prisjetila se trenutaka iz realityja. Objavila je video na kojem je s Mirom u vinogradu i pjeva pjesmu 'Letovanić', ali pohvalila se i fotografijama iza kamera. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Pozirala je u vinogradu, a samu sebe nazvala je ženom mačkom.

- Žena mačka opasna, divlja mačka, lavica u niskom startu spremna na nove prepreke i pobjede - napisala je Marijana, dok pozira kao Žena mačka. 

U nizu objavljenih fotografije bile su i one s Mirina imanja gdje je pozirala s kravama te je fotografirala druge životinje s farme. 

Marijana je prije dolaska u 'Ljubav je na selu' snimila pjesmu pod nazivom 'Nek' te vjetar nosi', koja je njezinim dolaskom u realityji skupila gotovo 100.000 pregleda. Glazbenu karijeru želi nastaviti i nakon showa.

- Od mene možete očekivati raznolikost. Nisam ograničena - rekla je Marijana te nabrojala kakve sve žanrove glazbe voli: zabavnu glazbu, pop zabavnu glazbu, pop, pop rock, rock, rock'n'roll, r'n'b, dance, house, soul... 

Najavila je i novi projekt. 

- Pjesme su različite i tematski i stilski. Kako mi budu dolazile. Tako da, od mene ćete čuti i folklornu pjesmu, ali i pop, zabavnu, rock. Proći će korona virus, potresi i snijeg, pjevat ćemo i veseliti se - napisala je na Facebooku. 

Osim pjevanja, Marijana ima strast i za glumu. Glumila je medicinsku sestru u 'Dnevniku Diane Budisavljević', a bit će još glumačkih angažmana.

- Snima se serija i za HBO, i za Netflix. Sve su to strane produkcije. S vremenom će biti objavljeno. Imala sam prilike pričati s američkim glumcima na setu koji su poznati iz kultnog filma i serije i moram vam priznati da mi je bilo drago vidjeti u njima toliku jednostavnost i niti trunku ega. Svjetski poznati, a toliko normalni i jednostavni - rekla je nedavno Marijana za Večernji list.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hakija je s djevojkom u žarištu korone: Konjic pust, zabrane su

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin