Show

Komentari 4

Izabel Kovačić dizajnirala liniju kupaćih kostima: 'Namijenjeni su i bakama i mladim curama'

Izabel Kovačić dizajnirala liniju kupaćih kostima: 'Namijenjeni su i bakama i mladim curama'

Odabranica nogometaša Matea Kovačića sa sestrom je osnovala brand Lunilou. Kreirala je prvu kolekciju kupaćih kostima, za koje kaže da su napravljeni od recikliranih materijala. Njihove se cijene kreću do 800 kn

Izabel Kovačić (28) i naš nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (26) u braku su od 2017. godine, te su roditelji sina Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Izabel i njezina sestra Ivana stoje iza modne marke Lunilou, a sa svojoj službenoj web stranici objavile su fotografije svoje prve kolekcije kupaćih kostima.

- Naši kupaći kostimi dizajnirani su za ženu. Bila ona mama, baka, djevojka, cura…. Htjeli smo napraviti morsku kolekciju u kojoj će se baš svaka žena osjećati ugodno bez obzira na godine i oblik tijela. Neke trendove smo pratili kao što je npr. visoki struk kupaćih gaćica i blagih košarica kod gornjih dijelova za bolju potporu grudi. Cijela kolekcija inspirirana je bezvremenskom ljepotom nama najdraže glumice Brigitte Bardot koja je bila utjelovljenje žene kakvu mi zamišljamo u našim kupaćim kostimima - napisala je Izabel na Lunilou stranici.

- Što se boja tiče tu smo se malo odmaknuli od tipičnih Lunilou boja i okrenuli se klasičnoj crnoj boji te ljetnoj azurno plavoj. Iako smo se možda odmaknuli od tipičnih naših boja ono oko čega nismo radili kompromis je materijal za cijelu kolekciju. I ovoga puta radi se o recikliranom polyamidu koji koristimo kako bismo bili sigurni da je i ova kolekcija dobra za vas i za svijet oko vas - dodala je.

Cijene kupaćih kostima kreću se od 330 do 735 kuna.