Show

Komentari 25

Izabel slavila rođendan, Mateo je ganuo tortom i čestitkom...

Izabel slavila rođendan, Mateo je ganuo tortom i čestitkom...

Izabel je rođendan proslavila u obiteljskoj atmosferi. Mateo joj je javno čestitao i objavio njezine fotografije. Poručio joj je kako je najbolja supruga i najbolja mama

Supruga nogometaša Matea Kovačić (26), Izabel, proslavila je 28. rođendan. Mateo je izabranici čestitke uputio i preko Instagrama, gdje je objavio fotografiju nje i njihovog sinčića Ivana.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sretan rođendan, mama. Najbolja supruga, najbolja mama - napisao je na društvenoj mreži.

Osim čestitkom, Mateo je Izabel iznenadio i tortom. Nije imala samo jednu tortu, već tri. Pozirala je nasmiješena uz torte, a ispred nje su bila dvije čaše vina te u sredini bebina flašica s mlijekom. Čini se kako je Izabel rođendan proslavila sa svojim suprugom i sinčićem u obiteljskoj atmosferi. 

Izabel je malenog Ivana rodila u listopadu. Nakon što se u svibnju doznalo kako je trudna, dugo je skrivala trudnički trbuščić. Sada uživaju u obiteljskoj idili.

Mateo i Izabel započeli su vezu prije točno deset godina. Često su se viđali na nedjeljnim misama pa su se zaljubili jedno u drugo. 

Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. Par živi u Londonu od Mateove karijere, a u braku su od 2017. Nogometaš trenutačno igra za londonski Chelsea kao vezni igrač. 

Najčitaniji članci