Obavijesti

Show

Komentari 38

Izabrana nova Miss Universe: Krunu će nositi Ivana Mišura

Izabrana nova Miss Universe: Krunu će nositi Ivana Mišura
20

U novoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji pistom je prošetalo još 19 djevojaka koje su Ivani bile konkurencija. Krunu joj je predala prošlogodišnja Miss Universe

VIDEO

Zagrepčanka Ivana Mišura (24) proglašena je novom Miss Universe Hrvatske. Iako je tijekom natjecanja rekla kako je očekivala visoki plasman, tvrdi da ju je pobjeda iznenadila.

- Ovo je fenomenalno, divan osjećaj, ja zahvaljujem svima na podršci - rekla je Ivana i dodala kako smatra da je njezin najveći adut osmjeh. Za izbor se nije posebno pripremala, nego je njegovala izgled kao i do sada.

- U svijetu mode inače pazite na izgled, pazite na kosu, kako se oblačite, znači držanje, stav, osobnost, to su bile neke pripreme - zaključila je Mišura. 

Krunu joj je predala prošlogodišnja misica Melita Fabečić koja je svojoj nasljednici poželjela puno sreće i da što najbolje predstavi Hrvatsku.

- Poručila bih joj da bude to što je, da bude svoja i da pokaže što zna najbolje - savjetovala je Fabečić. Bračni par Paris Bubičić također je došao dati podršku 19 djevojaka koje su se natjecale za krunu u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji. Ivana Paris prije 12 godina je i sama ponijela krunu Miss Universe Hrvatske, a ovo joj je prvi izbor na koji je došla nakon toga, kako kaže, jer je blizu.

- Novoj Miss bih poručila da pokupi iskustva od nas koje smo to prošle, kad se jednom dođe na taj izbor mora dati sve od sebe, biti nasmijana, gurati se u prvi plan. Mi iz manjih zemalja moramo se nekako istaknuti. Sve djevojke koje tamo dođu su lijepe, treba se istaknuti osobnošću, pamentnim odgovorima - poručila je Ivana i dodala kako nova Miss nikako ne smije biti sramežljiva i stajati u kutu jer nitko od nje neće biti ni bolji ni pametniji. Ivana se prisjetila kako je takav izbor njoj mnogo pomogao u životu. Stvorila je kontakte s ljudima s kojima se inače ne bi upoznala, a ta prijateljstva i danas njeguje.

Takva poznanstva, tvrdi Ivana, jednog dana dobro dođu pri pokretanju ili traženju posla. Bivša misica je pohvalila i glavnu nagradu, a to je stipendija na ZŠEM-u.

Titulu prve pratilje osvojila je Meri Benčić, druga pratilja je Andrea Generalić. Za Miss fotogeničnosti proglašena je Mateja Hunjed, a naslov Miss simpatičnosti ponijela je Anđela Marijanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'
NOVA EPIZODA 'BRAKA NA PRVU'

Klara želi napustiti show, a Jole se čudi što Karmen ne želi: 'Radi čega je ona zapravo ostala?'

Jole je odlučio ostati u 'Braku na prvu' jer jako cijeni sve ljude u eksperimentu, a Karmen koliko mora. Ona je isto napisala da ostaje, a Joletu nije bilo jasno zašto ostaje jer sigurno nije zbog njega