Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Izašao video s krvavim tijelom modela kojeg je ubio Pistorius

U serijalu od četiri dijela Amazonea Primea su i slike Pistoriusa prekrivnog krvlju, krvave kupaonice i hodnika, pištolja iz kojeg je paraolimpijac pucao u nju te palice kojom je razbio vrata kako bi došao do svoje djevojke

Foto: Pixsell/kolaž
8 komentara

Pitam se kako su ljudi koji su radili na dokumentarcu dobili policijske fotografije mrtvog tijela moje sestre, rekla je Simone Cowburn (52) za Daily Mail. Obitelj manekenke Reeve Steenkamp, koju je paraolimpijac Oscar Pistorius (31) ubio na Valentinovo 2013., u šoku je zbog dokumentarca 'Pistorius' u kojem su fotografije mjesta zločina i njezinog tijela. Reeve je imala 29 godina. 

U serijalu od četiri dijela 'Amazonea Primea' su i fotografije Pistoriusa prekrivnog krvlju, krvave kupaonice i hodnika, pištolja iz kojeg je paraolimpijac pucao u nju te palice kojom je razbio vrata kako bi došao do svoje djevojke. Manekenkina sestra je u razgovoru za Daily Mail komentirala kako ne shvaća zašto je bilo nužno prikazati snimku Reevinog tijela koju je većina stranih medija nije htjela objaviti. 

Barry Steenkamp, June Steenkamp | Autor: Dan Charity/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Dan Charity/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Roditelji Reeve Steenkamp

- Moji roditelji više nisu mladi, bojim se kakve će ovo posljedice ostaviti na njih. Mom ocu je loše i ima problema sa srcem. Mislim da nije bilo nužno pokazati krvave mrlje po zidovima. Sve to je prikazano kao dokaz na suđenju - rekla je Simone. Dodala je da ako Pistoriusova obitelj pokušava ovako smanjiti kaznu, nada se da neće uspjeti. 

Oscar Pistorius trial | Autor: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

- Mora ostati u zatvoru što dulje jer mi je ubio sestru. Ne razumijem zašto je ovaj film snimljen - rekla je sestra ubijene Reeve. Scenarist i producent dokumentarca Sean Richard ispričao je da se taj tragični događaj dogodio pred očima medija.

- Kao filmska ekipa nastojimo prikazati priču što objektivnije - istaknuo je. Pistorius je za ubojstvo djevojke Reeve dobio zatvorsku kaznu od 13 godina, a travnju je podnio žalbu na tu odluku te ju je sud odbio. 

Reeva Steenkamp Photoshoot | Autor: Tim Hulme/Press Association/PIXSELL Foto: Tim Hulme/Press Association/PIXSELL

- Ovo je kraj puta za Pistoriusa - komentirao je glasnogovornik tužiteljstva za lokalni radio. Objasnio je kako se paraolimpijac više nema pravo žaliti na kaznu. Pistorius, poznat pod nadimkom Blade Runner zbog svojih proteza, i dalje tvrdi kako je bio uvjeren da je Steenkamp bila lopov koji je ušao u njihovu kuću kada je pucao na nju kroz vrata kupaonice.

Oscar Pistorius arriving for sentencing at the High Court | Autor: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL Foto: Peter Jordan/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Pistorius, kojem su noge amputirane zbog urođene mane, postao je slavan kada se kao prvi trkač bez obje noge natjecao na Olimpijskim igrama 2012.

Fotografije možete pogledati OVDJE

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Soraja ili Ava Karabatić?

Naši partneri pišu
Message