Obavijesti

Show

Komentari 3

Izašli su prvi kadrovi filma sa Spaceyjem u ulozi Tuđmana

Izašli su prvi kadrovi filma sa Spaceyjem u ulozi  Tuđmana
6

Redatelj Jakov Sedlar pozvao je dvostrukog oskarovca za glumi prvog hrvatskog predsjednika, a sad su objavljeni prvi kadrovi Spaceyja u ulozi

VIDEO

Oskarovac Kevin Spacey (62) stigao je u Zagreb prije Nove godine, a uživao je u društvu poznatog hrvatskoj redatelja Jakova Sedlara (69), s kojim je ostvario suradnju. Spacey je prihvatio ulogu Franje Tuđmana u novom Sedlarovom filmu, a sad su objavljeni i prvi kadrovi. 

- Došao je savršeno dobro informiran o njemu. Takav je tip glumca. Ne bi pristao igrati nekoga da ne stoji iza toga, iza svoje uloge i te osobnosti koju tumači. Znao je masu detalja. On apsolutno poštuje predsjednika Tuđmana, tako ga i igra - rekao je Sedlar za HRT.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kevin Spacey u Zagrebu VIDEO

Spacey je došao u Hrvatsku na redateljev poziv, a premijera igrano - dokumentarnog filma održat će se 14. svibnja u Zagrebu ove godine, na stogodišnjicu rođenja Tuđmana.

 - To je jedan izuzetno zanimljiv čovjek bogate prošlosti, čovjek koji ima sve moguće nagrade - rekao je Jakov o Kevinu pa dodao da mu vjeruje u njegovu priču u slučaju o seksualnom uznemiravanju.

- Premijera će biti po cijeloj Hrvatskoj. Mislim da Hrvatska zaslužuje vidjeti film o čovjeku koji je otac države. Pogotovo mlade generacije zaslužuju vidjeti što se sve skupa događalo. Film će zbog Spaceyja igrati i u sedam američkih gradova, što je fantastično jer će imati američku distribuciju za američku publiku. Mislim da će to povući i neke druge države da organiziraju premijere našeg filma - zaključio je Sedlar.

Miro Ungar o Kevinu Spaceyu: 'Kada on pjeva, to je senzacija!'
Miro Ungar o Kevinu Spaceyu: 'Kada on pjeva, to je senzacija!'

Redatelj je otkrio da je oskarovac već napustio Hrvatsku, a da u uspjeh filma ne sumnja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin