Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Izazvao je sudar pa 'zbrisao' policiji: Išao sam hraniti mačke

Zakačio sam autobus, sebi sjeb... vrata. Njemu sam ogulio malo farbe jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata i nahraniti mačke pa se vraćam, rekao je Trifunović

Beograd: Sergej Trifunović izabran za predsjednika Pokreta slobodnih građana
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL
30 komentara

Srpski glumac i čelnik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović (47) sinoć je skrivio prometnu nesreću u Beogradu na Bulevaru Mihajla Pupina u blizini benzinske postaje kada se zabio u gradski autobus, a, kako piše RTV.rs, potom je pobjegao s mjesta nesreće.

Beograd: Sergej Trifunović izabran za predsjednika Pokreta slobodnih građana | Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

- Zakačio sam autobus, sebi sjeb... vrata. Njemu sam ogulio malo farbe jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem otključati majstorima vrata i nahraniti mačke pa se vraćam jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred da bih sve brže obavio. Kad sam izašao, policija je vjerojatno došla i već pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na mobitel jer ne znam gdje trebam otići, prijaviti se i riješiti problem - komentirao je Trifunović. Dodao je da je jeziva glupost kako je pobjegao s mjesta nesreće. 

'CARPE DIEM' I DELFIN Bogdan se pohvalio tetovažom, Sergej Trifunović ga sprda...

Također je izvijestio na Twitteru da se javio u policiju, napisao izvještaj te da nije bio alkoholiziran.

Glumcu ovo nije prva nesreća. U lipnju 2019. sletio je s puta u selu kod Kragujevca u Srbiji, nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom, ali nije zadobio teže ozljede. 

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naši partneri pišu
Message