Obavijesti

Show

Komentari 102

Izbacila ga? M. Berend ostavila je dečka nakon sedam godina

Bivša voditeljica Mirna Berend ostavila je pravnika Marka Pavelića nakon sedam godina. Doznajemo kako je prekinula vezu jer ih više nije mogla oboje financirati

VIDEO

Prekinuli smo i to je istina. Bilo je to na onaj dan kad sam mu presolila juhu, kaže Mirna Berend (46).

Bivša voditeljica ostavila je pravnika Marka Pavelića (35) nakon sedam godina veze i zajedničkog života, no, kaže, ostali su u dobrim odnosima.

- Želim mu sreću u životu kao što on i meni želi - rekla nam je Mirna.

Iako nam nije htjela otkriti razloge prekida, doznajemo kako je voditeljica prekinula vezu jer ih više nije mogla oboje financirati. Berend mu je tada naredila i da se odseli.

- Ne bih ulazila u detalje, ali samo ću reći da sam uz Marka bila kad mu je bilo najteže, kao i on uz mene, pa i onda kad nije imao posao - rekla nam je Berend, koja se posvetila izradi nakita.

Njezine rukotvorine prodaju se u trgovinama od Osijeka do Dubrovnika. Sretna je, ističe, i zadovoljna.U intervjuu za Gloriju, prije dvije godine, opisala je Marka kao najveću ljubav.

- Ovo je moja najdulja i najintenzivnija veza. Veza života. Prošli smo najgore odmah na početku. Sahranjivali smo mog tatu, pa njegova, pa moju baku, pa Markovu baku, izgubili smo dijete, pa moje operacije. Molila sam ga da ode, ali on je ostao uz mene - rekla je tada Mirna opisujući kako joj je lijepo živjeti s Markom.

Razlika u godinama nije joj bila bitna.

- Volimo se i trenutačno nije bitno što je 11 godina mlađi, ali znam da će doći vrijeme kad će ta razlika biti puno veća - rekla je tada Mirna.

Dodala je i kako je svjesna da je mlađi muškarac poput Marka uvijek može ostaviti zbog mlađe djevojke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu