Show

Komentari 1

Izbola je nećakinju Michaela Jacksona sedam puta: Nitko nije pomogao, nisam ovo zaslužila...

Izbola je nećakinju Michaela Jacksona sedam puta: Nitko nije pomogao, nisam ovo zaslužila...

Strani mediji pišu kako je policija uhitila Angelu Bonell koja je 30. svibnja počinila zločin. Čini se da je riječ o zločinu iz mržnje jer je napadačica uzvikivala rasističku riječ dok ju je ubadala po vratu i glavi

Nećakinja preminulog glazbenika Michaela Jacksona, Yasmine Jackson, šokirala je pratitelje na društvenim mrežama. Objavila je uznemirujuće fotografije s mjesta zločina, nakon što ju je žena koju ne zna ubola čak sedam puta, i to u blizini njezina doma u Las Vegasu. 

Strani mediji pišu kako je policija uhitila Angelu Bonell (22) koja je 30. svibnja počinila zločin. Čini se da je riječ o zločinu iz mržnje jer je napadačica uzvikivala rasističku riječ dok je ubadala po vratu i glavi Yasmine, inače medicinsku sestru.

Yasmine je, među ostalim, na Instagramu objavila fotografije na kojima joj je glava zamotana, a vrat prekriven krvlju. O svemu se oglasila na društvenoj mreži.

- Rekla je da to čini jer sam crn*uga i jedino sam to čula dok me ubadala. Ne mogu micati vrat i bojim se biti sama. Molila sam ljude da mi pomognu, ali nitko nije. No onda je nekoliko ljudi priskočilo u pomoć i zahvalna sam im na tome. Molim Boga, ako imate kakvu mržnju prema Afroamerikancima, da je zaliječite. Nisam ovo zaslužila, nitko nije. I da, i dalje sam ponosna jer sam Afroamerikanka - napisala je.

Inače, njezina majka je Joh'Vonnie Jackson (45), polusestra Michaela Jacksona.

Najčitaniji članci