Obavijesti

Show

Komentari 33

Izbornik Horvat u braku je 12 godina, a suprugu odvjetnicu upoznao je na otoku Pagu

Izbornik Horvat u braku je 12 godina, a suprugu odvjetnicu upoznao je na otoku Pagu
4

Kad sam s djecom, potpuno podjetinjim. Žena mi često kaže da sam joj ja najveće dijete i najveći problem u kući. Uz njih zaboravim sve pritiske, stresove, kaže Hrvoje

VIDEO

Upoznali smo se na Pagu, u Staroj Novalji. Nismo bili blizu sportskih terena kad smo se sreli pa možda zato i nema neke sportske poveznice - ispričao je za Story.hr hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat (44) i pojasnio ljubavnu priču njega i supruge.  

Trenutačno vodi reprezentaciju na Europskom prvenstvu u Mađarskoj. Već je 12 godina u braku s odvjetnicom Aleksandrom i imaju dvoje djece; kćer Taru i sina Bornu. Dvojac je skupa od 2000. godine. Supruga je strastvena navijačica 'kauboja', a djeca vole sport. 

Horvat: Nema izgovora, nećemo se predati! Idemo se zbrojiti...
Horvat: Nema izgovora, nećemo se predati! Idemo se zbrojiti...

- Kći ima 11 godina, četvrti je razred i trenirala je rukomet. Prekinula je zbog korone, ali trenutačno je na jahanju. Tetka joj je prenijela ljubav prema konjima i vidjet ćemo u kojem će se smjeru ona razvijati. Sin ima šest godina i pun je energije, sportaš, trenira taekwondo. Dobro je da djeca u ranim godinama razvoja iskuse takav bazni borilački sport, no rano je za usmjeravanje, neka sve ide svojim tokom - govori izbornik. 

Teška, ali dostižna utakmica za naše rukometaše: Hrvatska pobijedila Srbiju 23 - 20

Dodao je da je najviše opušten kad je uz obitelj i da s djecom podjetinji.

- Žena mi često kaže da sam joj ja najveće dijete i najveći problem u kući. Uz njih zaboravim sve pritiske, stresove… - tvrdi. Dok je radio kao trener Nexea u Našicama, putovao je svaki dan na posao iz Zagreba. Ispitivali su ga mnogi zašto se vozi 220 kilometara, ali rekao je da su tako zajedno odlučili kao obitelj. Djeca su u Zagrebu bila u školi i vrtiću, a Aleksandra je ondje radila.

- Odgovor je jednostavan: kad imaš dovoljno jak motiv, ništa nije teško. Zdrava obitelj donosi zajedničke odluke pa smo tako odlučili da ću putovati. Morali smo uzeti u obzir i ženinu karijeru. Ništa nije patilo osim vožnje - rekao je za kraj, prenosi Story. 

POGLEDAJ NAJNOVIJU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...