Show

Komentari 0

Izdali nalog za uhićenje: Pjevač R. Kelly završit će u zatvoru...

Izdali nalog za uhićenje: Pjevač R. Kelly završit će u zatvoru...

Pjevač se već godinama nalazi u središtu seks skandala, od kojih su optužbe za seksualno zlostavljanje, odnose s maloljetnicama ili pak one za vođenje seks-kulta

Nakon novih optužbi zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnice, pjevač R. Kelly mogao bi završiti u zatvoru. Kako prenosi Chicago Sun-Times, nadležni sudac izdao je nalog za njegovo uhićenje. 

Povod je, navodno, posljednja optužba da je pjevač snimao 14-godišnjakinju i s njom imao nedopuštene seksualne radnje. Naime, s obzirom na to koliko je optužbi o njemu zaprimljeno, američki reper mogao bi provesti godine u zatvoru. Još uvijek nije službeno potvrđeno o koliko se točno optužbi radi, ali američki mediji prenose da je riječ o najmanje deset različitih slučajeva. 

Pred sudom bi se trebao pojaviti 8. ožujka.

Pjevač se već godinama nalazi u središtu seks skandala, od kojih su neke optužbe za seksualno zlostavljanje, neke za odnose s maloljetnicama ili pak one za vođenje seks-kulta.

Njegova kći Joann (21) nedavno je javno progovorila o stvarima koje je njezin otac radio. 

- Vrlo sam rastrgana. Na kraju dana, on je i dalje moj otac, moja krv, te ga još uvijek volim - rekla je Joann koja je oca jednom prilikom nazvala 'monstrumom'. Kako je rekla, u teškoj je situaciji i njezino srce u potpunosti je slomljeno.

Kap koja je prelila čašu bila je biografska serija 'Surviving R. Kelly', u kojoj su mnoge žene javno progovorile o detaljima odnosa s optuženim pjevačem.

U dokumentarnoj seriji, žrtve američkog repera tvrde da je R. Kelly koristio iznajmljen studio u Chicagu gdje je držao djevojke u zatočeništvu kao dio seksualnog kulta. Optužbe su Kellyjevi odvjetnici spremno negirali, a iznajmljen studio ostao je otvoren unatoč kriminalnim radnjama. 

Državno odvjetništvo  istražuje cijeli slučaj, a protiv R. Kelly vodi se kazneni postupak zbog ilegalnih radnji u iznajmljenom studiju na način da je u prostoru izgradio saunu, parnu sobu i bar. Također, reper nije plaćao najam prostora te najmodavcima duguje oko 1.110.000 kuna.

Najčitaniji članci