Show

Komentari 2

Izgleda opako: Nova Lara Croft je dostojna zamjena za Angie

Izgleda opako: Nova Lara Croft je dostojna zamjena za Angie

Iako je bilo onih koji su se bojali da nova glumica nije dovoljno 'jaka i samostalna' za ulogu, tj. da neće moći odglumiti takvog lika, nove slike pokazale su upravo suprotno

Alicia Vikander je već neko vrijeme na sceni, no 2015. je ipak bila 'njena godina'. Tada je mlada glumica odglumila odličnu ulogu u filmu 'Ex Machina' kao i u filmu koji joj je eventualno donio i Oscara, za film 'Dankinja'. No umjesto da nastavi glumiti u niskobudžetnim filmovima za koje bi mogla dobivati nagrade, glumica se ovaj put okrenula preradi odnosno rebootu jednog klasičnog serijala.

Govorimo o 'Lari Croft' i o njenoj ulozi istoimene junakinje, o čemu smo već pisali. Kako smo spomenuli, u pitanju je reboot serijala, pa poveznica s filmovima Angeline Jolie neće biti, osim onih osnovnih. Premda je bilo onih koji su se bojali da nova glumica nije dovoljno 'jaka i samostalna' za ulogu, tj. da neće moći odglumiti takvog lika, nove fotografije pokazuju upravo suprotno.

U novom filmu Lara je nasljednica velikog poslovnog carstva, no umjesto da se bavi poslovima u svijetu financija, radije bira biti dostavljačica u Londonu te obična studentica. No na koncu joj i takav život dosadi te se hrabra istraživačica uputi na misteriozni otok blizu japanske obale, gdje je blizu jedne grobnice njen otac posljednji put viđen.

- Kad su me pitali želim li ulogu, jako sam se uzbudila jer je Lara Croft stvarno legendaran lik. Ljudi se s njom mogu poistovjetiti iz mnogo razloga, no po meni je ona model za mnogo mladih žena. Ona se bori za svoje mjesto u svijetu i svjesna je svoje prošlosti kao i budućnosti. Uz to ima odličan set osobina, žilava je i pametna, no ranjiva. A i razbijačica je - rekla je glumica o Lari.

Film režira Roar Uthaug, a uz Vikander ćemo u glavnim ulogama vidjeti i Dominica Westa, Waltona Gogginsa te Daniela Wua. U kinima bi se trebao pojaviti tijekom svibnja 2018. godine.

Najčitaniji članci