Show

Komentari 18

Izgubila bitku: Majka člana One Directiona umrla od leukemije

Izgubila bitku: Majka člana One Directiona umrla od leukemije

Johannah Deakin je leukemija dijagnosticirana početkom godine. Iza sebe je ostavila sedmero djece i jednog unuka. Član One Directiona će u showu X Factor otpjevati pjesmu posvećenu majci

Majka Louisa Tomilsona, Johannah Deakin preminula je u srijedu od posljedica leukemije. Teška bolest dijagnosticirana joj je početkom godine no iako se odmah krenula liječiti, karcinom nije uspjela pobijediti. Imala je 43 godine.

- Bila je prekrasna majka sedmero djece na koje je ostavila veliki trag - rekao je njen suprug Dan Deakin. Johannah osim Louisa (24) ima Lottie (18), Felicite (16), blizanke Phoebe i Daisy (12) te Ernesta i Doris (2). Osim toga, ona je prije deset mjeseci postala baka malenog Freddieja.

Član benda One Direction će tijekom finalne večeri X Factora otpjevati pjesmu posvećenu svojoj majci. Johannah je izjavila kako bi voljela da njezin sin ponovo stane na pozornicu na kojoj je započeo njegov put prema uspjehu.

Prerano preminula Johannah posljednju objavu na društvenoj mreži posvetila je svoje 'savršenom sinu'. Fotografija objavljena prije dva tjedna skupila je preko 100 tisuća lajkova, a od Deakin su se putem komentara oprostili obožavatelji One Directiona.

Louisovi kolege, prijatelje i suradnici izrazili su mu sućut zbog obiteljske tragedije na društvenim mrežama. 

Bivši član One Direction, Zayn Malik, poručio mu je da je 'ponosan na njegovu hrabrosti', a svoje žaljenje izrazio je i 'otac' X Factora, Simon Cowell

 

 

 

 

 

 

 

Najčitaniji članci