Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Izgubili su od Švecovih: Obitelj Jarc napustila 'Fittest family'

U posljednjoj polufinalnoj epizodi obitelji s najslabijim rezultatom bile su Švec i Jarc te ih je čekao zloglasni eliminator, koji je presudio Jarcima pa su se Švecovi pridružili finalistima

4 komentara

U utorak navečer pred ekipama je bio posljednji, treći polufinalni izazov naziva “Drži se i bacaj” u kojem su dva nominirana člana trebala visjeti na šipci dok su preostala dva bacali teške vreće na vrh kontejnera.

Trener Vlado Šola je bio jako zadovoljan sa svojim ekipama jer su Buze i Hukmani imali jednak broj prebačenih vreća, ujedno i najbolji rezultat u izazovu – 61 prebačena vreća. Obitelj Jarc je imala nešto lošiji rezultat od 37 prebačenih vreća jer mama Brigita zbog ozlijeđenih nogu nije htjela odraditi izazov pa je tako Jonatan morao povući i za svoju majku.

Švecovi, koji nisu bili u milosti zbog prethodne nule u drugom izazovu, prebacili su samo 54 vreće, što nije bilo dovoljno da izbjegnu eliminator. Na službenoj objavi rezultata voditeljica Doris Pinčić Rogoznica proglasila je ukupne bodove obitelji i najavila da dvije obitelji s najboljim rezultatom idu direktno u finale, a slavili su Hukmani i Buze.

- Ponosna sam na sebe, još sam više ponosna na svoj tim, na svoju obitelj, To je dokaz da se svašta u životu može, dobro smo sve odradili i stvarno sam sretna i ponosna - izjavila je uzbuđeno Bernarda Hukman. Preostale dvije obitelji, Švec i Jarc, tako su po prvi put u cijelom showu završile zajedno u eliminatoru u kojem ih je čekalo 10 teških prepreka koje trebaju proći kako bi se izborile za finale. No na početku eliminatora dogodilo se nešto zaista neočekivano.

Nakon prve prepreke, obitelj Jarc je izjavila kako ne ide dalje u eliminator te odustaje od izazova zbog Brigite, kojoj su zadaci bili prezahtjevni, a pravila showa kažu da u ovoj fazi natjecanja obavezno moraju sudjelovati sva četiri člana tima.

- Prijatelji, sretno. Mi ne idemo dalje - kazali su Jarci i pružili ruke Švecovima, zaželjeli im sve najbolje, ali oni natjecanje nisu htjeli nastaviti.

- Mi smo se zabavili, dobro se proveli i uvijek smo dali sve od sebe. Ovdje smo dokazali da kao skupina radimo najbolje. Žao mi je da se ovako završilo - kazao je Janže u ime cijele obitelji Jarc, koja natjecanje nije nastavila zbog mame Brigite. Švecovi su tako sami morali proći cijeli eliminator kako bi zasluženo ušli u finale. Iako im je bilo žao što su Jarci odustali te se nisu imali protiv koga natjecati, s druge strane im je bilo drago što su prošli u finale showa te su s lakoćom prešli zadani poligon.

- Ponosan sam na sebe i svoju obitelj. Od početka dajemo sve od sebe, od početka smo bili pravedni prema svima i prolazili poligone kako treba i uvijek smo igrali fair play i došli smo do finala, a sad ćemo opet dati sve od sebe u finalu - kazao je Danijel Švec.

- Naš trener Norbert ima sve pohvale i zasluge što smo došli ovdje i dogurali do finala. Čestitam njemu, čestitam nama i obitelji Jarc, koja se hrabro borila i idemo do kraja !- uzbuđeno je izjavila Željka.

Tim Švec tako se pridružio obitelji Buza i Hukman u finalu, no mjesta na tronu ima samo za jednu obitelj. Tko će osvojiti zlato u vrijednosti od 200 tisuća kuna i postati prva ‘Fittest Family’ – pogledajte u finalnoj epizodi showa u srijedu u 21.30 sati na RTL-u!

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Naši partneri pišu
Message