Obavijesti

Show

Komentari 5

Izgubili su sina pa gotovo u 50. zatrudnjela opet: Kelly je zbog scijentologije morala rađati tiho

Izgubili su sina pa gotovo u 50. zatrudnjela opet: Kelly je zbog scijentologije morala rađati tiho
15

Često je isticala da je blagoslovljena svojom djecom. Opisivala bi ih kao nevjerojatne, mirne i sretne. Sigurna je da je to zbog načina na koji ih je rodila. Nakon smrti sina, vijest o trudnoći sve ih je razveselila

VIDEO

Kelly Preston, supruga glumca Johna Travolte (66), preminula je u nedjelju u 58. godini od raka dojke. Liječila se u tajnosti, imala je podršku najbližih prijatelja i rodbine, ali bolest je bila jača. Par koji je imao tek nekoliko trzavica u braku slovili su kao savršen bračni par.

Pixsell

Preston je od 1985. do 1987. bila u braku s glumcem Kevinom Gageom (61). Kratko nakon toga je živjela s Georgeom Clooneyjem (59), da bi onda bila zaručena s Charliejem Sheenom (54). Travolta i Preston upoznali su se 1989. na snimanju komedije 'The Experts', a glumac je u više navrata isticao kako se radilo o ljubavi na prvi pogled, Kelly se s time baš nije složila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Saturday 🌸🌸 flowers and family... feels sooo good!

Objavu dijeli Kelly Preston (@therealkellypreston)

- Pa onako... Ali nisam bila u sretnom braku tada, ajmo to tako reći. Zaista sam bila s krivom osobom - poručila je. Čim je Kelly bila slobodna, 'opkolio' ju je John. Na Staru godinu 1990. ju je zaprosio u restoranu u Švicarskoj. Glumica je bila poprilično iznenađena jer je inače sve imala pod kontrolom, a ovo nije predvidjela. Odmah su istaknuli da žele imati djecu. Kad su se godinu dana kasnije vjenčali u Parizu, Kelly je bila dva mjeseca trudna, a onda su se ponovno vjenčali u Floridi. S obzirom da je Travolta bio član Scijentološke crkve od 1975. godine, novopečeni bračni par bio je i na otvorenju muzeja o scijentologiji u Los Angelesu netom nakon vjenčanja. 

Prvo dijete, sina Jetta dobili su u travnju 1992. godine. Nažalost, on ih je napustio 2009., kada je imao samo 16 godina. Bili su na obiteljskom putovanju na Bahamima, imao je napadaj u kadi te je udario glavom od rub. Kućepazitelj ga je pronašao kako bez svijesti leži u kupaonici. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu, gdje su samo mogli ustanoviti smrt. Napadaje je imao od rođenja, bio je autističan, imao je epilepsiju i Kawasaki sindrom. 

Hairspray LA Premiere

Drugo dijete stiglo im je u travnju 2000. godine. Djevojčica Ella Bleu, kako su ispričali svojedobno, upotpunila je njihove živote. Kad je odrasla, odlučila je slijediti stope svojih roditelja i postati glumica. Prošle godine je s ocem i Morganom Freemanom (83) glumila u filmu 'The Poison Rose'. Ponosna mama lani ju je hvalila kako je djevojka 'uskočila' u obiteljski posao i da joj je sve išlo kao od ruke. 

- Ponosna sam na tebe i na sve što si napravila, ali isto tako sam i ponosna i počašćena što si moja kćer. Volim te i čestitam - napisala je Kelly. 

Savages Los Angeles Premiere - By Lionel Hahn

Unatoč braku, napornom rasporedu i velikoj karijeri te podizanju djece, Travolta i Preston nikad nisu zaboravili jedno na drugo i uvijek su našli vremena za sebe, pogotovo kad su u pitanju bili rođendani. 

Niti dvije godine nakon tragedije u kojoj su izgubili sina Jetta, John i Kelly 2010. dobili su još jedno dijete, sina Benjamina. On je pomogao obitelji da se oporavi i da ponovno budu sretni. 

- Definitivno je maleni Ben unio sreću u naš dom i bio je poput ljepila koje nas je spojilo nakon teškog gubitka. Dao je kući novi smisao i duh - istaknuo je John u jednom od intervjua. 

Umrla žena (57) Johna Travolte, on je slomljen: Izgubila je bitku
Umrla žena (57) Johna Travolte, on je slomljen: Izgubila je bitku

Tijekom poroda Kelly je morala biti 'tiha', što je tipično za sve one koji su scijentolozi. Kelly je jednom prilikom i objasnila kako je to izgledalo: 

- 'Tihi porod' zapravo je sličan uobičajenom samo što se sve odvija na što tiši način. Dok sam rađala, nitko nije smio pričati, ali to naravno na znači da ja nisam smjela stenjati ili vrištati, ako bi bolovi bili prejaki za izdržati - rekla je. Često je isticala da je blagoslovljena svojom djecom. Opisivala bi ih kao nevjerojatne, mirne i sretne. Sigurna je da je to zbog načina na koji ih je rodila. Kad je s gotovo 50 godina saznala da je trudna, smatrala je to čudom, a vijest da očekuju prinovu puno im je značila. 

74th Golden Globe Awards Arrivals - LA

Kroz sve te godine braka i ljubavi, raznih uspona i padova i životnih nedaća, dvojac je i dalje bio ludo zaljubljen. Prošle godine proslavili su 28 godina braka i jedno drugo obasipali lijepim riječima na društvenim mrežama. 

- Sretna godišnjica mojoj prekrasnoj supruzi - napisao je John, a Kelly je bila nešto rječitija: 

- Mom dragom Johnnyju, najboljem čovjeku kojeg poznajem. Dao si mi nadu kad sam osjećala da gubim, voliš me cijelo vrijeme, neopisivo... Nasmijavaš me jače od bilo kojeg drugog bića na svijetu. Najbolji si tata na svijetu. S tobom znam da će sve biti dobro, bez obzira na sve. Zauvijek te volim. 

Podsjetimo, tužnu vijest je na svom profilu na Instagramu potvrdio sam glumac. 

- Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih - napisao je i nastavio: 

- Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako na neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu