Obavijesti

Show

Komentari 20

Izgubljena 'sestra': Hrvatskom sada šeću dvije 'Zgodne žene'

Izgubljena 'sestra': Hrvatskom sada šeću dvije 'Zgodne žene'
3

Manekenka Antonija Topić toliko sliči Juliji Roberts da joj na ulici prilaze glumičini fanovi te je žicaju autograme i osmijeh. Živi na relaciji Zagreb - Milano - Hamburg - London

VIDEO

Manekenku Antoniju Topić zbog nevjerojatne sličnosti sa slavnom američkom glumicom mnogi nazivaju hrvatskom Juliom Roberts (49).

Iako je nosila revije za Amarie, Boudoir, Envy Room i Linea Exclusive, o Topić se u Hrvatskoj relativno malo zna. Antonija živi na relaciji Zagreb - Milano - Hamburg - London.

Iako je dio godišnjeg odmora već iskoristila, Antonija, kako doznajemo, rado ljetuje u Brelima, pa bi se moglo dogoditi da ovoga ljeta ponovno posjeti Splitsko-dalmatinsku županiju kojom, šuška se, posljednjih dana šeće i Julia Roberts. Kako bi izgledao susret glumice i njezine dvojnice na Antonijinu domaćem terenu možemo samo nagađati, ali kad su se srele prije dvije godine u Parizu, oduševljena manekenka nije propustila priliku pozirati s omiljenom joj glumicom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

– Apsolutno je cijeli tim bio oduševljen našom sličnošću, čak i sama Julia – rekla je tad naša manekenka.

Glavna razlika između Antonije i Julije su godine. Iako se na glumici to baš i ne primjećuje, uskoro će proslaviti 50. rođendan, dok je naša Antonija gotovo četvrtinu stoljeća mlađa od nje. Antonijin zaštitni znak je njezin neodoljivi osmjeh koji je krasio gradove diljem Europe s C&A plakata. Postala je poznata zbog svoje vitke linije i dara za manekenstvo, a Julia zbog svojega glumačkog dara. Tko zna, kad bi ih vidjeli zajedno, možda bi holivudski producenti Antoniji mogli dati ulogu mlade Julije u nekom filmu.

Dok Julia zbog svojih godina mora paziti što jede, Antoniji se tu i tamo zalomi da posjeti neki od restorana brze prehrane. Obje su, međutim, pune energije i prezaposlene te puno putuju. Julia je, za razliku od naše Antonije, odabrala mirniji život te sa suprugom živi na seoskom ranču. Antonija svoje dane još provodi u urbaniziranim područjima, što kasnije nadoknađuje ljetovanjem na mirnijim lokacijama. Manekenka je velika ljubiteljica pasa, u čemu dosljedno oponaša glumicu, za koju je poznato da uživa u dugim šetnjama sa svojim psima.

Antonija je nedavno novinarima izjavila kako joj gode usporedbe s glumicom, koja sad dolazi u Hrvatsku.

'Zgodna žena' već odavno je stekla slavu i bogatstvo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...