Show

Komentari 10

Izlazila iz auta pa su joj 'izvirile' gaćice: Dakota pokazala previše

Izlazila iz auta pa su joj 'izvirile' gaćice: Dakota pokazala previše

No sudeći po njezinom izrazu lica, izgleda kako glumica nije previše marila za to. Nosila je jednostavnu bijelu majicu, kosu je svezala, a lice prekrila sunčanim naočalama

Kada je Dakota Fanning (26) izlazila iz automobila u vrućim hlačicama, nije ni slutila da će pokazati previše. Kamere su je 'ulovile' u ležernom izdanju dok je nosila jednostavnu bijelu majicu. Kosu je svezala, a lice prekrila sunčanim naočalama.

Tijekom izlaska iz automobila na parkiralištu u Los Angelesu 'izvirile' su joj gaćice pa su kamere ovjekovječile trenutak. No sudeći po njezinom izrazu lica, izgleda da nije previše marila za to.

Inače, ova atraktivna plavuša proslavila se kao djevojčica, kada je sa samo sedam godina glumila uz Seana Penna (59) u filmu 'Ja sam Sam'. Također, publici je poznata iz 'Rata svjetova' u kojem je zaigrala s Tomom Cruiseom (57).

Prije nekoliko godina Dakota je oduševila fanove priznanjem kako je sve ove godine ostala u kontaktu s Cruiseom.

- Ne viđamo se često, ali svake godine mi pošalje lijepi poklon za rođendan. Mislila sam da će prestati kad navršim 18, ali nije i to je lijepo - ispričala je tada.

Najčitaniji članci