Obavijesti

Show

Komentari 32

Iznenađenje: Amy Schumer se udala nakon pet mjeseci veze

Iznenađenje: Amy Schumer se udala nakon pet mjeseci veze
7

Komičarka se s kuharom Chrisom Fischerom vjenčala u vrtu unajmljene kuće kraj u Malibuu. Na 'nenadanom' vjenčanju bili su i Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence, Judd Apatow...

VIDEO

Bilo je to jako opušteno vjenčanje, kojeg su organizirali u zadnji tren. Većina gostiju su dobili pozivnice dva dana ranije. Amy je napisala: 'Hej, udajem se. Ako možete doći, super, ako ne, bez brige, rekao je izvor za US Magazine. 

Komičarka Amy Schumer (36) i kuhar Chris Fischer (38) u vezi su tek pet mjeseci, a javnosti su se prvi put 'predstavili' kao par na rođendanskom tulumu Ellen DeGeneres 11. siječnja. 

Svadba je iznenadila i Amyjinu blisku prijateljicu, glumicu Jennifer Lawrence. 

- Bilo je jako iznenađujuće, ali bilo je prekrasno. Plakala sam kroz cijelu ceremoniju, pogotovo kada je Chris čitao svoje zavjete, bili su prekrasni. Njih dvoje jako se vole i ne mogu biti sretnija zbog toga - rekla je zvijezda 'Igra gladi'. 

Schumer su na vjenčanje došli i Jake Gyllenhaal, Jennifer Aniston, Chelsea Handler, Judd Apatow, David Spade i Larry David. Na svojoj društvenoj mreži, autorica filma 'Trainwreck' je i podijelila nekoliko fotografija s vjenčanja. Gostima je pjevala kabare performerica, pjevačica i komičarka Bridget Everett. Na vjenčanju je bilo osamdeset gostiju. 

Komičarka je prije Chrisa bila u vezi s dizajnerom namještaja Benom Hanischom kojeg je upoznala preko aplikacije Tinder. U vezi su bili nešto više od godinu dana, a nakon prekida ostali su prijatelji.

Njen odabranik, Fischer, vlasnik je restorana Beach Plum, a jedan od čestih gostiju su mu Barack i Michelle Obama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu