Show

Komentari 3

Iznenađenja u novom nastavku: James Bond saznaje da je dobio kćer i bori se protiv pandemije

Iznenađenja u novom nastavku: James Bond saznaje da je dobio kćer i bori se protiv pandemije

Bond je uvijek svojim šarmom osvojio srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što James postaje otac otvara cijeli novi svijet drame i razvija novu priču, kaže insajder za strane medije

James Bond poznati je zavodnik, koji se često voli opustiti uz čašicu više i vozikati skupocjene automobile. No, čini se kako se u nadolazećem filmu "No Time To Die" odlučio skrasiti. U novom filmu agent James Bond postaje otac.

- Da, istina je. Bond je otac. To je jedina stvar koju obožavatelji franšize nikada ne bi očekivali - rekao je insajder za strane medije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Preminuo agent Roger Moore

Daniel Craig (52) posljednji put pojavljuje se u ulozi slavnog špijuna, a saznaje da je otac petogodišnjoj Mathildi, koju dobiva s Madeleine Swann, koju je utjelovila Lea Seydoux

- Bond je uvijek svojim šarmom osvojio srca brojnih ljepotica, naizgled bez posljedica. To što James postaje otac otvara cijeli novi svijet drame i razvija novu priču. Kad Bond sazna da ima dijete to je sastavni dio scenarija. Šokantno je i prepuno obrata - kaže insajder. Agent je, navodno, sretan zbog uloge oca. 

U preobratu ljubavnog života Jamesa Bonda svoje prste imao je i Daniel Craig. Kaže da je želio da ovaj film bude prepun iznenađenja i zabave. Također, u "No Time To Die" Bond će se boriti protiv pandemije.

- Nije baš Covid-19, ali je slično tome - kaže izvor.

Najčitaniji članci