Obavijesti

Show

Komentari 33

Iznenađenje za Božić: Pod bor su im stavili zaručnički prsten

Iznenađenje za Božić: Pod bor su im stavili zaručnički prsten
8

DAŠAK ČAROLIJE Iako možda ne izgledaju kao zakleti romantičari, mnogi holivudski frajeri svoje su djevojke odlučili zaprositi i iznenaditi za Badnjak i Božić

VIDEO

Sigurno jedan od najzgodnijih glumaca za kojim uzdiše većina ženske populacije diljem svijeta, glumac Matthew McConaughey (44), svoju je odabranicu zaprosio upravo na Božić. Iako mnogi za njega ne bi nikada rekli da je “zimski tip”, s obzirom na to da smo se itekako nagledali njegova razgolićenog, mišićavog tijela na plažama, ovaj je holivudski šarmer upravo zimi pronašao dašak čarolije. Tako je 25. prosinca 2011. djevojku, brazilsku ljepoticu Camilu Alves (31) pitao hoće li postati njegova žena. Šokirana Camila nije ništa odgovorila.

'Klečat ću još neko vrijeme, dok ne pristaneš'

- Da nije prva riječ koju je Camila rekla nakon prosidbe. Neću vam otkriti što je prvo rekla, ali ja sam bio uporan. Rekao sam: ‘Pogledaj, ja doista klečim na koljenima i namjeravam ostati ovdje još neko vrijeme dok ne pristaneš’. Na kraju je popustila - opisao je prosidbu McConaughey u showu Jaya Lena. Veselu vijest da će svoju ljubav i majku njihovo dvoje djece, sina Levija i kćerkice Vide, uskoro odvesti pred oltar, 44-godišnji je glumac odmah podijelio s obožavateljima na društvenoj mreži WhoSay, gdje je objavio fotografiju njihova poljupca ispred božićne jele te napisao: “Upravo sam zaprosio Camilu. Sretan Božić”. 

Matthew i 14 godina mlađa manekenka i dizajnerica izmijenili su zavjete lani u lipnju na njihovu velikom imanju u Teksasu.

Čovjek kojeg je, vjerujemo, mnogima teško zamisliti kao nježnog romantičara koji svojom slatkorječivošću obara s nogu, 50-godišnji Michael Jordan, zapravo itekako zna kako ženu svog života “pogoditi u žicu”. Jedan od najslavnijih košarkaša svih vremena, “dobri div” Chicago Bullsa, čarobnu je Badnju večer 2011. godine učinio nezaboravnom. Upravo je taj blagdanski trenutak Michael odabrao za prosidbu djevojke, supermodela Yvette Prieto

Dvije godine poslije, u travnju 2013., sretni se par jedno drugome zarekao na vječnu ljubav, a u studenom su svima objavili da su presretni jer će postati roditelji. Bivša košarkaška zvijezda iza sebe ima brak s Juanitom Vanoy, s kojom ima dva sina, Jeffreyja Michaela i Marcusa Jamesa, te kćer Jasmine.

Brbljava baka otkrila dugo čuvanu tajnu

Glazbenik Justin Timberlake (32) i glumica Jessica Biel (31) dokaz su da baš ništa ne možeš sakriti od javnosti kad si slavan. Jedan od najljepših holivudskih parova, koji je četiri i pol godine uspijevao privatnost sačuvati od očiju javnosti, u ključnom je trenutku “iznevjerila” baka. Justinova bakica bila je toliko uzbuđena kad je prije dvije godine čula da joj se unuk ženi da je sve odmah izbrbljala medijima.

Nazvao me na Božić i rekao da je zaručen! Obitelj jako voli Jessicu, ispričala je tada ganuta baka Sadie Bomar. Romantični Justin Jessicu je zaprosio na planini Wyoming u Jacksonu, a vjenčali su se lani u listopadu u Italiji.
Televizijska zvijezda Eddie Cibrian, koji se proslavio ulogom Colea Deschanela u sapunici “Sunset Beach”, na Božić 2010. kleknuo je pred pjevačicu Lee Ann Rimes i zaprosio je skupocjenim prstenom s 5-karatnim dijamantom u obliku ljiljana. Godinu dana poslije, u travnju 2011., sretni se par vjenčao. 

Samozatajna oskarovka Natalie Portman prekinula je medijsku šutnju 2010. kad više nije mogla skrivati svoju sreću. Osim što je saznala da će postati majka, njezin ju je dečko i kolega iz hit filma “Crni labud”, glumac Benjamin Millepied, zaprosio za Božić.

Iduće godine sretni je par dočekao sina Alepha te su se tog ljeta jedno drugome zakleli na vječnu ljubav na intimnoj, tradicionalnoj židovskoj ceremoniji. 

Zvijezda popularne serije “Beverly Hills 90210”, glumica Tori Spelling, zasigurno još vjeruje u bajke. Barem ako ćemo u obzir uzeti njezina romantičnog supruga Deana McDermotta, koji joj je čak dva Božića zaredom uspio prirediti bajku o kakvoj sanjaju gotovo sve djevojčice. Domišljati je Dean na Badnjak 2005. isplanirao kako će zaprositi voljenu Tori. Odabrao je rasadnik drveća u Torontu preko kojeg je razapeo 800 ukrasnih lampica. 

Nakon dolaska Tori je dočekala kočija koja ju je kroz snijeg odvezla do stola na kojem ju je čekao zaručnički prsten ukrašen safirima. Dean je kleknuo i molio je da mu bude žena. No jednom okorjelom romantičaru kao što je Dean to očito nije bilo dovoljno pa je odlučio godinu poslije napraviti reprizu zaruka. Iako su već tada bili u braku, McDermott je na Božić 2006. ponovno zaprosio Tori.

- Sjedili smo na klupici i gledali u jezero. Zamotao sam prsten u veliku kutiju i čim ju je otvorila, upitao sam je hoće li se ponovno udati za mene. Bilo je jako romantično i magično - ispričao je ganuti Dean. 

Britanska pjevačica Lily Allen na glazbenu se scenu probila hit singlom “Smile” i brzinom munje osvojila vrhove svjetskih top-ljestvica. I dok joj je poslovni život cvjetao, privatni je baš i nije mazio. Naime, 28-godišnja se pjevačica 2010. teško nosila sa spontanim pobačajem. Ipak, njezina najveća utjeha tada je bio dečko Sam Cooper, koji ju je podržavao u svim odlukama. Tako je Lily odlučila napraviti stvaralačku pauzu u čemu ju je Sam podržao te je dodatno iznenadio. Kako bi joj dokazao koliko je voli, uoči Božića 2012. odveo ju je na Bali te je ondje zaprosio. 

Presretna Lily odmah je pristala. U lipnju 2011. Lilly i Sam su se vjenčali, a danas su roditelji dviju djevojčica, Ethel i Marnie Rose. Je li treća sreća zaista najveća, odlučila je provjeriti glumica Drew Barrymore, koja se u lipnju 2012. treći put udala. Nakon propalih brakova s Jeremyjem Thomasom i Tomom Greenom, Drew je sreću okušala s Willom Kopelmanom. Ovaj je umjetnik voljenu Drew iznenadio prosidbom i to na Božić 2012. Zaprosio ju je u romantičnom Sun Valleyju u Idahu gdje su se tada odmarali. 

Will i Drew, koji već imaju kćerkicu Olive, u studenom su objavili da čekaju drugu djevojčicu. Listi romantičara koji tijekom božićnih blagdana padaju na koljena i bolje polovice pozovu u zajednički život mogao bi se pridružiti i “zločesti dečko” britanske kraljevske obitelji, princ Harry (29). Ako je vjerovati nagađanjima britanskih medija, Harry bi svoju djevojku Cressidu Bonas mogao zaprositi upravo na nadolazeći Božić. Otkako se Cressida odrekla plesačke karijere i zaposlila kao asistentica u jednoj tvrtki, britanske kladionice ponovno su podivljale i nagađaju koji će biti točan datum zaruka. Najviše novca Britanci ulažu da će kleknuti već ovog 25. prosinca. Hoće li doista? Znat ćemo uskoro.

Umjesto romantike, 'Pobješneli Max' dobio je razvod braka

Kontroverzni glumac Mel Gibson, (ne)popularnog nadimka Ludi Mel (Mad Mel), Božić 2011. pamtit će po gubitku, emocionalnom i financijskom. Nakon dvije godine suđenja Mel i njegova bivša supruga Robyn, upravo na Badnjak 2011., uspjeli su se nagoditi i službeno se rastati. Mel je iz braka izašao kratkih rukava. Robyn, koja je u 28 godina braka rodila sedmero djece, “olakšala” ga je za 425 milijuna dolara, što je točno pola njegova bogatstva. 

Mel za ovakav ishod može kriviti samoga sebe jer nikada nije razmišljao o predbračnom ugovoru, pa čak ni dok je “šarao” s ruskom pjevačicom Oksanom Grigorijevom, s kojom ima kćer Luciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci