Obavijesti

Show

Komentari 120

Izrešetao Jezikovu juhu: Ekipa bježala kroz prozor restorana

Izrešetao Jezikovu juhu: Ekipa bježala kroz prozor restorana
7

VEČERAS U JEZIKOVOJ JUHI Ljubomorni i pijani mladić (23) s automatskom puškom zbog fatalne konobarice u Đurmancu je ganjao prijatelja i pucao

VIDEO

David Skoko (38) i Ivan Zidar (36), dvojac iz kulinarskog showa 'Jezikova juha', koji ove jeseni uvode reda u hrvatskim restoranima, umalo su u Đurmancu bili žrtve mahnite pucnjave.

Kuhari iz Pule nisu nam ništa htjeli komentirati. Očevici pak tvrde da je mladić s automatskom puškom dojurio iz pokrajnje ulice. Skoko i Zidar upravo su unosili stvari u automobil i vraćali se prema restoranu. Pored njih su projurila dva mladića. Bježali su, a za njima se iza ugla pojavio treći s automatskom puškom. Nastavio je pucati u zrak i asfalt. RTL-ovi kuhari utrčali su u restoran i rekli ostalima iz ekipe da bježe, pa su svi kroz prozore i vrata iskočili u stražnje dvorište.

- Svi van na parking - naredio je pijanim glasom i s kalašnjikovim u ruci Krunoslav O. (23) iz Ravninskog ušavši u kafić Cezar u Đurmancu.

- Pobjegli smo, svaki na svoju stranu. Brzo sam trčao, a on za mnom - ispričao nam je D. T. (25), pjevač zagorskog benda. 

Zbog glazbenika je Krunoslav i došao s automatom. Njih dvojica dijelili su fatalnu konobaricu Kseniju K. (30), koja je i te večeri bila za šankom.

- Ona je za sve kriva. Kad s jednim prekine, dobar joj je i drugi, takve su žene - pojadao nam se pjevač.

Kaže da je s Ksenijom bio u otvorenoj vezi oko godinu dana, prije mjesec dana su se razišli. Krunoslav se zaljubio u nju, no Ksenija se nije htjela vezati, a on je mislio da ga vara sa sad već bivšim najboljim prijateljem pjevačem.

- Bili smo jako dobri, zbog Ksenije je puklo prijateljstvo - povjerio nam se glazbenik.

I dok je on trčao koliko su ga noge nosile prema rotoru, ljubomorni prijatelj zapucao je iz puške. Ispalio je više hitaca, što u zrak što u pod. Nikog nije povrijedio pa ni prijatelja. Za to vrijeme u obližnjem restoranu, zalogajnici Čuček, RTL-ova ekipa završavala je snimanje 'Jezikove juhe'.

- Jako se čula pucnjava, ja se baš i nisam uplašio, ali ovi jesu. Dio ih je još bio u restoranu, neki su iznosili stvari. Uplašili su se i počeli bježati - ispričao nam je vlasnik Damir Čuček.

Strah su obuzdali rakijicom prije povratka u Zagreb, a dotad je već stigla i policija. Krunoslav je stajao na rotoru s kalašnjikovim u ruci, s cijevi naslonjenom na asfalt.

- Mislio je da sam ja kriv što ga je ostavila. Koliko znam, maltretirao ju je porukama i mislio da je njihova veza ozbiljna. Oni su valjda nešto imali u tih mjesec dana otkad smo se mi prestali viđati. Naravno da sam ljut na njega, pa tko ne bi bio? I normalno da sam se uplašio - priznao nam je pjevač.

Kaže da ne zna gdje je bila Ksenija za vrijeme pucnjave.

- Prijatelj i ja smo pobjegli, nisam mislio na Kseniju kad je ovaj došao s automatom - kaže zagorski glazbenik.

Nije siguran je li Krunoslav ikoga doista htio ubiti. Poznanici kažu da je u dva tjedna prije pucnjave bio čudan. I na Facebooku je ostavljao poruke 'hrabro srce mi je drug', 'sad ćete biti sretni', a 14. rujna napisao je da se osjeća motivirano i 'dan dolazi'.

Policija ga tereti za pokušaj ubojstva. Istražuju i gdje je nabavio automatsku pušku, a pretražili su i kuću roditelja, s kojima živi. Krunoslav je, kažu, bio normalan i dobar dečko. Sve dok se nije spetljao s konobaricom iz Cezara. Do kraja prošle godine radio je kao konobar kod Čučeka, koji za njega kaže da je dobar dečko. U zadnje vrijeme ga je rijetko viđao. Prijatelji kažu da je vrijeme uglavnom provodio u Cezaru i da se zaljubio u pogrešnu ženu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš