Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
99 komentara

Izvadila oružje: Policajci ubili zvijezdu TV serije Hitna služba

Vanessa je poznata po ulozi medicinske sestre u seriji Hitna služba. Nedavno je kritizirala Georgea Clooneyja i rekla da je on kriv za njezinu lošu karijeru...

Foto: screenshot/Youtube
99 komentara

Kalifornijska policija je ubila zvijezdu televizijskih serija Vanessu Marquez (49) nakon što im je glumica zaprijetila pištoljem. Incident se dogodio nakon što je vlasnica stana u kojem glumica živi pozvala policiju jer je Vanessi potrebna pomoć, prenosi Daily Mail.

Glumica je odbila suradnju medicinskog tima i policije i izvadila repliku oružja kojom im je zaprijetila. Policajci su je upucali u glavu misleći da se radi o pravom oružju i da će Vanessa zapucati.

Vanessa je poznata po ulozi medicinske sestre u seriji Hitna služba. Nedavno je kritizirala Georgea Clooneyja (57) i rekla da je on kriv za njezinu lošu karijeru. Objasnila je da je on učinio sve kako bi ona došla na 'crnu listu'. Usporedila ga je sa 'zlostavljačima poput producenta Harveyja Weinsteina' i nazvala ga 'predatorom'.

Foto: IMDB

Kako prenose strani mediji, Vanessa je zbog cijele situacije psihički oboljela. Clooney je odbacio sve optužbe i rekao da nema veze s njezinom karijerom.

Foto: Dario Šimović/Facebook

VIDI OVO: Ove 4 osobine znak su loših prijatelja.

Naši partneri pišu
Message