Show

Komentari 5

Izvanzemaljski trbušnjaci J. Lo (49) raspametili obožavatelje

Izvanzemaljski trbušnjaci J. Lo (49) raspametili obožavatelje

Pjevačica priprema turneju i ne posustaje u treninzima kako bi izgledala kao prije 20 godina. I njezin zaručnik, nekadašnji igrač baseballa, Alex Rodriguez (43), fasciniran je njezinim izgledom

Pjevačica, plesačica i glumica Jennifer Lopez (49) u pedesetoj je godini života, a na društvenim se mrežama ne može prestati dičiti svojom odličnom formom, posebice isklesanim trbušnjacima.

Iako je latino ljepotica oduvijek u formi, i poznata po oblinama tek je u proteklih par godina "natukla" prave pločice. I njezin zaručnik, nekadašnji igrač baseballa, Alex Rodriguez (43), fasciniran je njezinim izgledom te ponosno dijeli fotografije svoje voljene u kupaćem kostimu.

- Zaljubio sam se u nju jer je najautentičnija osoba koju sam ikada upoznao. I daje se u sve 100 posto. Kako netko može biti tako normalna žena, majka i partnerica, a onda izaći i nastupati pred 80.000 ljudi - rekao je Rodriguez o pjevačici s kojom se zaručio na romantičnom putovanju na Bahamima.

J. Lo navodno trenira dva puta dnevno, i drži se stroge dijete. Ne pije alkohol niti kavu, a ručak joj je najčešće salata. Navečer si "priušti" komad mesa ili ribe. Uz to ne treba zaboraviti iscrpljujuće plesne treninge za turneju. Odlučna je da može i mora parirati svakoj, pa i najmlađoj, plesačici koja nastupa uz nju.

- Moramo raditi prije partijanja - rekla je u videu gdje je vidljivo da diže teške utege. Utegnuta je u ružičaste tajice napravljene od pdbačene i reciklirane plastike iz oceana i sportski grudnjak koji dodatno ističu njezinu liniju. Od obožavatelja, među kojima su i mnogi fitness entuzijasti, dobiva samo ekstatične komplimente i izraze divljenja.

Lopez je i majka blizanaca Emme i Maxa koje je dobila u braku s pjevačem Marc Anthonyjem (50), a nakon trudnoće se također munjevitom brzinom vratila u formu.

- Vježbanje i samo vježbanje - rekla je tada.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama