Izvor blizak palači tvrdi: Kate su požurivali da objavi da ima rak | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 6

Izvor blizak palači tvrdi: Kate su požurivali da objavi da ima rak

Izvor blizak palači tvrdi: Kate su požurivali da objavi da ima rak
3

Zasad nije poznato je li curenje informacija vezano uz kliniku u kojoj se Kate Middleton liječila i u kojoj je neko osoblje sankcionirano

VIDEO

Princeza od Walesa potvrdila je 22. ožujka da su joj dijagnosticirali rak i da ide na preventivnu kemoterapiju. Međutim, anonimni izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je za Daily Mail da vrijeme objave videa nije imalo nikakve veze s nagađanjima do kojih bi potencijalno došlo zbog njezina izostanka s uskrsne mise, već zato što je netko doznao za njezino zdravstveno stanje.

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Princeza od Walesa otkrila da ima rak 02:31

Zatim je ta osoba kontaktirala Kensingtonsku palaču oko Kateine dijagnoze i morali su požuriti van s cijelom pričom, tvrdi izvor. 

Kraljevska obitelj je iscrpljena: 'Kralj Charles nije ovo mogao ni zamisliti kad je preuzeo krunu'
Kraljevska obitelj je iscrpljena: 'Kralj Charles nije ovo mogao ni zamisliti kad je preuzeo krunu'

Zasad nije poznato je li curenje informacija vezano uz kliniku u kojoj se princeza od Walesa liječila i u kojoj je neko osoblje sankcionirano. Tad su pokrenuli istragu u klinici zbog tvrdi da je narušena tajnost podataka dok je Kate bila pacijentica u bolnici.

- Svatko u klinici vrlo je svjestan naših osobnih, profesionalnih, etičkih i zakonskih dužnosti u pogledu povjerljivosti pacijenata. Iznimno smo ponosni na izvanrednu skrb i diskreciju koju nastojimo pružiti svim našim pacijentima koji nam svakodnevno poklanjaju svoje povjerenje. U slučaju svakog kršenja sustava, poduzet će se svi odgovarajući istražni, regulatorni i disciplinski koraci. U našoj bolnici nema mjesta za one koji namjerno iznevjere povjerenje naših pacijenata ili kolega - rekao je ranije ravnatelj Al Russell.

Royal visit to East Anglia Children's Hospice

Podsjetimo, princeza od Walesa je u dvominutnom videu ispričala da je u siječnju bila na operaciji abdomena te da je pretragama utvrđeno da ima karcinom.

- Operacija je bila uspješna, no testovi nakon operacije pokazali su da je bio prisutan rak. Kao što možete zamisliti, za ovo je trebalo vremena. Trebalo mi je vremena da se oporavim od teške operacije da bih mogla započeti liječenje. Ali što je najvažnije, trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro - rekla je između ostalog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu