Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

J. Lo. i Tyler nisu sami otišli iz 'Američkog idola', otpušteni su

Od produkcijske kuće Fox Lopez je tražila povišicu od 12 milijuna kuna, htjela je da u sljedećoj sezoni dobiva 102 mil. kn. Isto je učinio i Tyler, no producenti su ih odbili

Pixsell
Foto: Pixsell

Uvijek se nešto mora žrtvovati, a ovo je, po mom mišljenju, trenutno najbolja odluka, rekla je Jennifer Lopez (42) u intervjuu s Ryanom Seacrestom. 

Pjevačica je rekla da je odlučila odustati od uloge sutkinje u showu 'Američki idol' jer ima previše obaveza i želi se posvetiti obitelji. Objavila je da odlazi svega jedan dan nakon što je to učinio Steven Tyler (64). 

Ni pjevačica ni pjevač nisu otišli samovoljno, već su dobili otkaz, piše The Wrap. Od produkcijske kuće Fox J. Lo. je tražila povišicu od 12 milijuna kuna, htjela je da umjesto dosadašnjih 90 milijuna kuna u sljedećoj sezoni dobiva 102 milijuna kuna. Isto je učinio i Tyler, no producenti su ih glatko odbili i rekli da će naći nekog drugog. 

Potaknut odlaskom kolega sudaca, o napuštanju showa navodno razmišlja i Randy Jackson (56) koji mlade talente ocjenjuje već jedanaest sezona. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message