Show

Komentari 10

J.Lo ne tuguje: Servirala grudi u kupaćem i sluša pjesme bivšeg

J.Lo ne tuguje: Servirala grudi u kupaćem i sluša pjesme bivšeg

Pjevačica Jennifer Lopez je ovih dana objavila više videa na društvenim mrežama u kojima se jasno vidi da uživa u Dominikanskoj Republici ispijajući mimoze. Izgleda da joj prekid nije teško pao

Američka pjevačica i latino diva koja je dva puta nominirana za nagradu Grammy, Jennifer Lopez (51), preko vikenda se opuštala u kupaćem kostimu. 

POGLEDAJTE VIDEO: J.Lo i Alex prekinuli? 

Diva je blaženo pijuckala mimozu u nizu od tri videa koja je objavila na Instagram Storyjima iz hidromasažne kade.

Jennifer se u videima opušta uz pjesmu bivšeg - Drakea. Video objavljen na TikToku jasno daje do znanja kako je Jennifer dobro raspoložena i da uživa u kratkom predahu od snimanja novog filma. 

Jennifer i 45-godišnji Alex Rodriguez bili su zaručeni, ali ovoga mjeseca njihov odnos bio je poljuljan. Pričalo se o prekinutim zarukama, o prevari i trećoj osobi, a onda su 13. ožujka rekli za američke medije da rade na poboljšanju svog odnosa. 

Drugi mediji su u međuvremenu tvrdili da su se razišli nakon što je zvijezda realityja 'Southern Charm', Madison LeCroy, priznala da je razgovarala s Alexom na telefon i 'slala mu privatne poruke na Instagramu', ali i to da nisu u vezi.

Lopez je u Dominikanskoj Republici, producira i glumi glavnu u logu u filmu 'Shotgun Wedding', a nedavno je objavila i fotografiju sa snimanja u kojoj pozira u zlatnoj vjenčanici.

U filmu ćemo također moći vidjeti i zvijezde poput Lennya Kravitza, Josha Duhamela, Jennifer Coolidge i Cheech Marina.