Show

Komentari 106

J.Lo prošetala etiketu: 'Kakav gaf! Pa što čuvari nemaju oči?'

J.Lo prošetala etiketu: 'Kakav gaf! Pa što čuvari nemaju oči?'

Latino diva nonšalantno se prešetavala Venecijom. Pazila je da se ne spotakne u visokim potpeticama pa joj je u svemu pomagao tjelohranitelj. Modno je bila usklađena, ali nije shvatila da na sebi ima i etiketu

Pjevačica Jennifer Lopez (52) u nedjelju je posjetila Veneciju, a razlog dolaska bio je event modnog brenda Dolce & Gabbana. Družila se ondje s poznatim svjetskim facama; Heidi Klum (48) i njezinim suprugom Tomom Kaulitzom (31), January Jones (43)...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Utegnula je svoje obline u hlače cvjetnog uzorka, koje je kombinirala s topom i 'krunom'. Ni visoke potpetice nisu bile 'obične', a cijelu kombinaciju upotpunio je plašt.

I dok su se na društvenim mrežama fanovi prepucavali oko toga je li na sebe stavila previše cvjetnih uzoraka, onima oštrijeg vida nije promakla etiketa koja je vijorila na plaštu latino dive. 

- Ima sto čuvara iza sebe, pa da niti jedan nije mogao hodati i ispred nje i javiti... Kakav gaf - konstatirali su jedni pratitelji, dok su se drugi pitali kako je moguće da se takvo 'šetanje etiketa' stalno događa poznatim osobama. 'Bar oni imaju ljude koji su zaduženi za njihovu garderobu', tvrde.

Također, postoje i oni koji vjeruju kako se namjerno ostavi etiketa kako bi se o tome pisalo i tako u prvi plan došao neki događaj na kojem su slavni bili, kao i oni koji misle da etiketa ostane tako da bi se kasnije odjeća mogla prodati po još većoj cijeni jer ju je nosila slavna osoba. 

J.Lo je u travnju ove godine prekinula zaruke s Alexom Rodriguezom (46) i sad je u vezi s glumcem Benom Affleckom (49), s kojim je prije 17 godina bila zaručena. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU PUTOPISA IZ MOZAMBIKA I UPOZNAJTE DRUGE KULTURE:

Najčitaniji članci