Show

Komentari 4

J.Lo u ležernom izdanju: Obukla košulju Bena Afflecka kojemu to nije prvi put da posuđuje odjeću

J.Lo u ležernom izdanju: Obukla košulju Bena Afflecka kojemu to nije prvi put da posuđuje odjeću

Ben i Jennifer bili su zaručeni prije 20 godina, a ove godine u travnju opet su se počeli viđati. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali 'Bennifer', a medijska pozornost koju sad uživaju nimalo im ne smeta

Jennifer Lopez (51) snimljena je na izlasku iz privatnog aviona u Los Angelesu, a pjevačica je na sebi imala otkopčanu kariranu košulju bivšeg zaručnika, a čini se, sadašnjeg dečka, glumca Ben Afflecka (49).

POGLEDAJTE VIDEO:

Par se nije oglasio o svojoj obnovljenoj vezi, što je možda povezano s načinom na koji je njihova veza završila u 2004. godini. Trebali su se vjenčati, ali su naveli preveliku medijsku pozornost kao veliki izvor stresa. 

Čini se kako Benu nije strano posuđivati odjeću djevojkama, glumac je to napravio u vezi s bivšom djevojkom, glumicom Anom de Armas (33). Bivši par je u razmaku od par dana viđen u istoj zelenoj košulji.

Ben i Jennifer bili su zaručeni prije dvadeset godina, a ove godine u travnju opet su se počeli viđati. Nekad popularni par mediji su od milja nazvali 'Bennifer', a medijska pozornost koju sad uživaju nimalo im ne smeta.

Jennifer Lopez and Ben Affleck at Daredevil Premiere

Najčitaniji članci