Show

Komentari 13

J.Lo 'ukrala' pažnju dekolteom, Harryju pljeskali, a čeka se još poruka Andreja Plenkovića

J.Lo 'ukrala' pažnju dekolteom, Harryju pljeskali, a čeka se još poruka Andreja Plenkovića

'Vax Live: Koncert za ujedinjenje svijeta' bit će prikazan na YouTubeu 8. svibnja. Snimljen je na kalifornijskom stadionu pred tisućama cijepljenih posjetitelja, a brojna poznata lica nastupaju i obraćaju se publici...

Jennifer Lopez (51) nastupila je stadionu u Los Angelesu na snimanju koncerta 'Vax Live', kojem je cilj osvijestiti ljude o važnosti cijepljenja protiv koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Prije nego što se popela na pozornicu 'Koncerta za ujedinjenje svijeta', J.Lo je prošetala crvenim tepihom. Nosila je kombinezon s dekolteom do pupka koji je naglasila dijamantnom ogrlicom. Za nastup je promijenila još nekoliko odjevnih kombinacija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na pozornicu je prvo izašla u kombinezonu sa zlatnim resicama, a zatim se svukla u šareni bodi. Nastup je završila u žutoj haljinici s izazovnim prorezima u kojoj je pokazala trbušnjake. Tijekom koncerta na pozornici se pjevačici pridružila i majka. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Posebni gost na koncertu bio je njezin bivši zaručnik Ben Affleck (48) s kojim se pjevačica navodno intenzivno druži otkako je raskinula zaruke s Alexom Rodriguezom (45).

Zapažen nastup imao je i princ Harry (36) koji se u javnosti prvi put pojavio nakon posljednjeg ispraćaja svog djeda, princa Philipa. Harry je dočekan s ovacijama, a njegova supruga Meghan Markle (39) nije bila s njim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Večeras je slavlje svih vas ovdje, cijepljenih medicinskih radnika u publici i milijuna njih širom svijeta. Proteklu godinu hrabro ste se i nesebično borili kako biste nas zaštitili. Služili ste nam i žrtvovali se, doveli sebe u opasnost i bili ste svjesni rizika. Dugujemo vam nevjerojatnu zahvalnost. Hvala vam. Okupili smo se jer ova pandemija ne može prestati ako ne djelujemo kolektivno s neviđenom predanošću našoj zajedničkoj budućnosti. Cjepivo se mora dostaviti svima i svugdje -  rekao je Harry .

Koncert se održao pred tisućama cijepljenih ljudi, a na njemu su nastupile i brojne druge zvijezde, poput Eddieja Veddera (56) iz Pearl Jama i Foo Fightersa. Vodila ga je bila pjevačica Selena Gomez. Uz svjetske pjevačke i glumačke zvijezde, svoj doprinos dali su i državnici - kanadski premijer Justin Trudeau (49), francuski predsjednik Emmanuel Macron (43) i naš premijer Andrej Plenković (51), čije će poruke biti emitirane 8. svibnja, kada će ova manifestacija biti emitirana na YouTubeu

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cijeli koncert i cjelovite poruke će se prikazati i na američkim televizijskim postajama ABC i CBS 9. svibnja u 1 ujutro po hrvatskom vremenu. Prenosit će ga i televizije u drugim dijelovima svijeta, poput kolumbijskog Caracola i južnoafričkog SABC-a.

Najčitaniji članci