Obavijesti

Show

Komentari 67

J. Radeljak vezao Vlatku da bi se uzbudio u krevetu

J. Radeljak vezao Vlatku da bi se uzbudio u krevetu
4

Josip Radeljak volio je seksualne igrice u krevetu s bivšom ženom Vlatkom Pokos. Ona tvrdi da je to nije smetalo u braku, htjela mu je sve udovoljiti

VIDEO

Ulomcima iz svoje knjige “Život u raju” Vlatka Pokos (40) otkrila je da s Josipom Radeljakom (67) nije bila zbog seksa: “Od starijeg muškarca ne očekujete ono što vam pružaju mlađi i obrnuto”, napisala je Vlatka. Ipak, Dikana je voljela. “Kad zavolite osobu, onda zavolite sve na toj osobi... Njene godine, njen izgled, njene vrline, ali i nedostatke”, objasnila je. Suprugu je htjela ugoditi na sve moguće načine. Ispunjavala je sve njegove želje. Kako doznajemo, Dikana je u seksu uzbuđivalo vezati Vlatku. Ona mu je i tu želju ispunjavala. Ipak, on joj nije, kaže, uzvraćao istom mjerom. Još na početku njihove veze 2003. pozirao je s Alkom Vuicom i Ivanom Banfić, a nije htio da se zna da hoda s Vlatkom. Kako je voditeljica napisala u knjizi, udario ju je zbog Ivane jer ju je zasmetalo što se “napalio” na njezine grudi. Poslije se razočarao jer je saznao da Banfićka ima umjetne grudi. Dok je Vlatka kraj Dikana ležala gola u krevetu, govorio joj je da je njegova pokojna supruga Ena imala prekrasne grudi. Radeljak navodno nije htio skinuti Enin prsten s ruke sve dok se nije vjenčao s Vlatkom. On joj je navodno birao i vjenčanicu koja se njemu sviđala. Pjevačica neprestano ističe da je samo htjela ostati uz njegovu kći Lanu (10) jer ju je, kako kaže, zavoljela na prvi pogled. Nakon što ju je Radeljak 2007. izbacio iz stana, godinu dana poslije pristala je na seks s njim.
No nakon toga, kako je priznala, osjećala se silovano jer je shvatila da više ne može biti s takvim čovjekom pa makar izgubila Lanu. Danas je, kaže, sretna što s njim nema dijete.

LEO: VLATKA ME OKRALA DA SNIMI PJESMU I VIDEO
Radeljakov sin Leo (28) tuži Vlatku da mu je s računa ukrala 300.000 kuna. Leo tvrdi da je karticu imala za obiteljske troškove, a ona je tim novcem plaćala snimanja pjesama i spotova. Prvo ročište na Općinskom sudu u Zagrebu odgodili su jer je Vlatka otišla u Trogir predstaviti knjigu. Leo kaže da Vlatka izigrava žrtvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine