Obavijesti

Show

Komentari 3

Jackie Chan potrošio milijune na misterioznu prostitutku '9'

Jackie Chan potrošio milijune na misterioznu prostitutku '9'
7

Osim na prostitutku koju je znao jedino pod brojem devet, novac je trošio na kockanje, ali i skupe večere. U jednoj godini potrošio je 13 milijuna kuna na tuđa jela...

VIDEO

Glumac Jackie Chan (64) okrivio je nesigurnost i nezrelost za loše ponašanje u mlađim danima, kada se događalo da je pio i vozio pa čak je i slupao dva luksuzna auta u jednom danu. Uspješnim ga je učinio film 'Gas do daske', a tada je počeo novac trošiti na kockanje i prostitutke. Točnije, samo na jednu ženu koju je znao samo kao 'broj devet', piše Contact Music.

web

- Svi smo znali, ako nešto pođe po zlu, ne bismo doživjeli izlazak sunca sljedećeg dana. Imali smo kratkotrajni mentalitet što znači da smo neodgovorno trošili naš novac - napisao je Jackie Chan u svojoj autobiografiji. 

Kako Jackie kaže, konstantno je nosio uz sebe velike količine novca. 

- Volim biti okružen ljudima i svaki obrok mi je bio s velikim društvom. Prije deset godina, potrošio sam 13 milijuna kuna na tuđa jela - ispričao je Chan te nastavio:

- Volio sam poklanjati i ekstravagantne poklone: satove, aute, kožne jakne izrađene po narudžbi, skupa vina.

The Foreigner Premiere - Los Angeles

Jackie je priznao da je u privatnom životu tretirao žene jako loše, a jednom je prilikom sina Jayceeja (36), dok je još uvijek bio beba, u napadu bijesa bacio preko cijele sobe. 

Glumac je prevario suprugu Joan Lin (65), a kada je zatrudnjela, bio je paranoičan da je ona s njim samo zbog novca. Smišljao je načine kako da sakrije bogatstvo od nje.

Kći Jackieja Chana vjenčala se s 12 godina starijom djevojkom
Kći Jackieja Chana vjenčala se s 12 godina starijom djevojkom

- Loše sam se ponašao zbog svojih nesigurnosti. Kada sam bio dječak, bogata djeca su me gledala s visoka - iskren je Jackie. 

Iz svoje kratke afere s glumicom i bivšom azijskom misicom Elainom Ng Ji (45) dobio je kćer Etu Ng (19). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin