Obavijesti

Show

Komentari 117

'Jackson je imao pedofilski raj, silio je dječake na oralni seks...'

'Jackson je imao pedofilski raj, silio je dječake na oralni seks...'
14

Svaka građevina na Jacksonovom raju imala je skrivene sobe s ležajevima na kojima je zlostavljao dječake. Kod sebe u kući žrtve je vodio u ormar gdje ih je silovao, tvrde u novom filmu o Kralju popa

VIDEO

'Napuštajući Neverland' Dana Reeda, pretpremijernim prikazivanjem u petak u Sundanceu izazvao je šok i nevjericu, piše The Guardian. Film prati život dvojice muškaraca, koje je dok su bili djeca zlostavljao legendarni glazbenik Michael Jackson. Svjetski mediji koji su ga pogledali opisuju ga šokantnim, uznemiravajućim i jezivim. 

- Država Utah osigurala je specijalni tim za savjetovanje gledatelja ako ih potresu eksplicitni opisi seksualnog iskorištavanja - glasio je početak kinoprojekcije.

1989 American Music Awards

Glavni protagonisti dokumentarca su Wade Robson (36) i James Safechuck, a nije prošlo ni dvije minute filma kada je jedan od njih rekao, nakon što je nahvalio Jacksona, da ga je zlostavljao narednih sedam godina. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Prodala se crna jakna Michaela Jacksona za 1,9 milijuna kuna
Prodala se crna jakna Michaela Jacksona za 1,9 milijuna kuna

Wade i James imali su pet, odnosno deset godina, kada su upoznali 'Kralja Popa'. Wade ga je upoznao na plesačkom natjecanju, a James je bio u njegovoj reklami za gazirano piće. 

Jackson je Jamesa vodio u luksuzne trgovine s nakitom i kupovao mu je zlatne narukvice optočene dijamantima. Tada je glazbenik lagao prodavačicama da kupuje ženama nakit, a da mu James pomaže jer ima malene zglobove. Jackson je otišao toliko da daleko da je organizirao lažno vjenčanje za sebe i dječaka gdje su razmijenili zavjete.

Kod Wadea je situacija bila nešto drugačija. Njemu je Michael kupio faks uređaj, koji je tih godina bio izuzetno popularan, pa mu je putem njega slao ljubavne poruke. 

- Volim te maleni. Usreći me i budi najbolji - pisao mu je glazbenik, a Wadeova majka rekla je da je cijeli pod dnevne sobe bio prepun faksova. 

Redatelj filma Jacksonov ranč 'Neverland' u Kaliforniji opisao je 'pedofilskim rajem'. Svaka građevina tamo imala je skrivene sobe s ležajevima, a James kaže da ga je Michael na mnogima od njih zlostavljao. U kino dvorani postojao je stakleni prostor u koji se nije moglo vidjeti, pa je Jackson i tamo vodio dječaka. 

Glas kao Jackson: Žiri u šoku, molili ga da pjeva još jednom...
Glas kao Jackson: Žiri u šoku, molili ga da pjeva još jednom...

Najprije je dječake silio na oralni seks, a s Wadeom je prvi put pokušao spavati kada je navršio 14. Tada se već naveliko pisalo da je glazbenik zlostavljač, ali je on to sve opovrgavao. Nakon što se godinama nisu vidjeli, Michael je Robsona pozvao u hotel i nagovorio ga na analni seks. Ipak, Wade je trpio velike bolove, pa je Jackson odustao. 

Glazbenik je imao sustav osiguranja koji mu je pomagao da ga nitko ne uhvati na djelu. Do Michaelove sobe vodilo je puno vrata koji su bili povezani zvoncima da bi na vrijeme čuo ako netko dolazi. Žrtve je zlostavljao u velikom 'walk in' ormaru na podu na plahti. 

Wade i James su sada roditelji i imaju svoje obitelji, a Jacksonovi bližnji izjavili su da je dokumentarac patetični pokušaj da se zaradi na Kralju Popa. Njegovi obožavatelji su prijetili prosvjedima i smrću redatelja Dana Reeda zbog čega je na pretpremijeri kinodvoranu osiguravala policija. 

Wade je u djetinjstvu bio opsjednut Michaelom i imao je cijelu sobu oblijepljenu njegovim posterima. Najprije su postali prijatelji, a kasnije je došlo do napada. Wadeova majka nije reagirala na zlostavljanje jer je htjela da joj se sin probije u svijetu showbusinessa. 

Nije bila drugačija ni Jamesova majka, koja je dopuštala da joj sin spava s Jacksonom u hotelskoj sobi, dok su ga pratili po koncertima. James je priznao da ga je upravo glazbenik naučio masturbirati i da ga je oralno zadovoljno jednog jutra dok je spavao. Uvjeravao ga je da mu je majka zla kao i sve žene, a na ranču su znali biti nasamo i po pet dana. 

- 'Napuštajući Neverland' je horor film. Intimna, uvjerljiva i seksualno eksplicitna priča o dvojici dječaka koji su postali prijatelji i ljubavnici Michaela Jacksona dok su roditelji sve to prešutno odobravali. Jackson je perfidna zvijer, predator i monstrum, a svi koji su se nadali da je riječ o lažnim optužbama, više nemaju argumenata - napisao je jedan filmski kritičar. 

Inače, Jackson je jednom bio na sudu zbog zlostavljanja djece jer je pipkao dijete koje je bilo na njegovom ranču. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje