Obavijesti

Show

Komentari 7

Jackson odbio liječenje, a dadilja djece progovorila...

Jackson odbio liječenje, a dadilja djece progovorila...
3

Dadilja kaže da je redovito ispumpavala želudac pjevaču. Malo je jeo, a pio mnogo tableta. Šuška se kako je Michael ostavio čak dvije oporuke

VIDEO

Obitelj je Jacksona htjela poslati na liječenje ovisnosti o tabletama prije dva tjedna, no on ih je odbio. I dalje se kljukao sa svojih osam vrsta tableta: protiv bolova, sedativima, antidepresivima, tabletama protiv tjeskobe, žgaravice te za opuštanje. O njegovoj ovisnosti progovorila je i 42-godišnja Grace Rwaramba iz Ruande, dadilja njegove djece, koja kod njega radi posljednjih dvadeset godina. S njom se navodno planirao vjenčati i htio je da kod nje ostanu djeca kad on jednom umre.
- Nebrojeno sam mu puta morala ispumpavati želudac. Neko je vrijeme bio jako loše i nije htio da ga djeca vide. Premalo je jeo, a uz to je pio nenormalnu količinu lijekova - ispričala je.
Losangeleska policija ispitala je doktora Conrada Murraya, koji mu je dao posljednju injekciju njegova omiljenog demerola, “tonika za zdravlje”, kako ga je zvao. Detalji nisu poznati.
Jacksonova obitelj zatražila je i drugu obdukciju. Prva nije dala odgovor o točnom uzroku smrti kralja popa. Znaju tek da nije umro nasilnom smrću. Obitelj je zbunjena. Jacksonovi odvjetnici iz nepoznatog razloga ne dopuštaju im vidjeti oporuku. Šuška se da bi ih ima dvije.
- Nemaju pojma što činiti, ne znaju ni točno kad će ga pokopati - kaže izvor blizak obitelji.

NAPISAO PRIČU U KOJOJ MU DJECU PROBADAJU NOŽEM
Čopor divljih pasa proganja ih, a Paris vrišti: “Tata!”... Neman oštricom probada Princea, koji pada u komu.. Prince umire sestri na grudin... Dijelovi su to Jacksonove priče koju je napisao 2006. uslijed optužbi za pedofiliju. Pisao je plavom i crnom kemijskom na pozadini fotografija dvorca u Irskoj.


JACKO SE HTIO PLASTIFICIRATI DA BUDE IZLOŽAK U MUZEJU?
Oblaganjem trupla plastikom zadrži se oblik, što se može vidjeti u muzeju “Body Worlds”, koji putuje svijetom. Iz muzeja tvrde da ih je prije nekoliko mjeseci nazvao čovjek i predstavio se da je iz Jacksonova tima. Raspitivao se o mogućnosti da pjevača plastificiraju. Jackson, kažu u muzeju, ipak nije na popisu njihovih donora tijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin