Obavijesti

Show

Komentari 7

Bili su s njim: Djeca su gledala Jackoja dok je umirao i plakala

Bili su s njim: Djeca su gledala Jackoja dok je umirao i plakala
7

Prince i Paris gledali su dok je Conrad Murray očajnički pokušavao oživjeti njihovog oca. Paris je bila uplakana dok je Prince polako plakao, a zatim su ih odveli van

VIDEO

Osobni pomoćnik pokojnog kralja popa, Michael Amir Williams, dao je svoj iskaz tijekom drugog dana suđenja doktoru Conradu Murrayju u Los Angelesu. Branitelju Edu Chernoffu pokazao je poruku u kojoj je pisalo 'odmah me nazovi' koju je na dan Jacksonove smrti dobio od Conrada Murraya.

Williams je nakon toga pohitao k Jaksonovu domu. Dočekao ga je Murray govoreći mu da je Jackson loše reagirao na lijekove sugerirajući mu da nekoga nazove.

Nazvao je Jacksonova tjelohranitelja Alberta Avareza, a nakon što je ljutiti Murray ustanovio da je Jackson umro rekao mu je da postoji krema za koju Michael ne bi volio da javnost  zna za nju. Molio ga je da ga pusti kako bi mogao sakriti misterioznu 'kremu' koju je Jackson koristio. Nakon što se posavjetovao s Jacksonovim šefom osiguranja Faheemom Muhammadom Williams je odlučio da Murraya neće pustiti da se vrati na mjesto Michaelove smrti.

'Murray je za Jacksona zahtijevao uređaj za oživljavanje srca'

Osim njega svjedočila je i odvjetnica Kathy Jorrie iz tvrtke AEG.

Opisala je ugovor koji je potpisan između tvrtke, doktora Murrayja i Jacksona. Jorrie je izjavila da je Murray imao svoju listu zahtjeva koju je tražio od njih. Primjerice, tražio je uređaj za oživljavanje srca kada je Jackson nastupao u Londonu. Kada je Murraya pitala zbog čega mu on treba rekao joj je da ne želi riskirati zbog Jacksonovih godina i žestokog ritma na koncertu. Jorrie je otkrila da je pričala s Murrayjem 24. lipnja, samo dan prije Jacksonove smrti,  i da joj je rekao da je Jackson savršeno zdrav. Ugovor nikada nije bio potpisan  i Murray od tvrtke nije dobio nikakav novac.

'Murray je od Jacksona zahtijevao astronomsku plaću'

Paul Gongaware, šef tvrtke AIG Live Concerts West koji je s Jacksonom radio na turnejama 'Dangerous' i 'History' tijekom svjedočenja je izjavio da je Murray od Jacksona zahtijevao astronomsku plaću za svoje usluge. Iako je Murray tražio svotu od čak pet milijuna dolara, Michael je inzistirao da ga želi angažirati nakon čega su mu ponudili 150 tisuća dolara mjesečno.

'Paris i Prince su vidjeli kako Murray pokušava oživjeti njihova oca'

Šef Michaelova osiguranja Faheem Muhammad rekao je da su Jacksonova djeca Prince i Paris bili prisutni kada je Murray očajnički pokušavao oživjeti njihovog oca kada je umro. Paris je bila uplakana dok je šokirani Prince polako plakao. Kada je shvatio da je Jackson mrtav i vidio djecu na samom mjestu događaja, Faheem ih je odveo dolje. Tada je čuo da Murry pita da li itko zna reanimirati nakon čega mu je tjelohranitelj Alberto Alvarez pohrlio pomoći. Faheem je otkrio i da je Jackson nekoliko puta tjedno posjećivao doktora Arnolda Kleina i da je često dolazio 'pomalo pijan', no nikada mu nije objasnio zašto. 

- Vjerojatno misliš da sam lud što svaki dan idem kod doktora Kleina - rekao mu je Jackson jednom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu
ODLIČNA ATMOSFERA

VIDEO Pogledajte probu Baby Lasagne zbog koje su mu se povećale šanse za pobjedu

MALMÖ - Hrvatski predstavnik na Eurosongu, Baby Lasagna, danas je odradio generalnu probu i oduševio sve u Malmö Areni. Lasagna je nastupio sedmi, a pod istim rednim brojem će pjevati i na prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja