Obavijesti

Show

Komentari 4

Jacques Houdek pokazao je kćer Sofiju, rijetko objavljuje svoju obitelj: 'Srećom imam tebe...'

Jacques Houdek pokazao je kćer Sofiju, rijetko objavljuje svoju obitelj: 'Srećom imam tebe...'
2

Objavio je nekoliko fotografija s obitelji, a Sofia je za ovu posebnu prigodu odabrala kraljevsko plavu kombinaciju

Pjevač Jacques Houdek (42) rijetko pokazuje svoju obitelj, ali sada se pohvalio s kćeri Sofijom (17), koja je proslavila maturalnu večer. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Moja Sofi je odrasla u predivnu djevojku i proslavila maturalnu večer. Beskrajno sam ponosan jer je dobra dušica, skromna, radišna i ponizna, a istovremeno vesela, životno poletna i tinejdžerski simpatična, baš onako kako treba biti u tim divnim godinama - napisao je pjevač na Facebooku. 

Objavio je nekoliko fotografija s obitelji, a Sofia je za ovu posebnu prigodu odabrala kraljevsko plavu kombinaciju. Nosila je šljokičavu haljinu, sako, a čak je uskladila i boju kose te šminku. Plavu boju nosili su i pjevačeva supruga Brigitte Krkač te sin David (10). 

- Srećom imam tebe, moja djevojčice, i želim ti da budeš zdrava i sretna na svome životnom putu i sa svojim budućim odabirima. Mama i tata su tu uvijek uz tebe - dodao je Jacques. 

Kviz o Jacquesu Houdeku: Što je pjevao za Sanaderov HDZ, koga je glumio, a koga mentorirao?
Kviz o Jacquesu Houdeku: Što je pjevao za Sanaderov HDZ,  koga je glumio, a koga mentorirao?

Inače, on i Brigitte u braku su od 2006. godine, a on je njihovu ljubav opjevao u pjesmi 'Kraljica. Svojedobno je istaknuo da je ključ njihovog dobrog odnosa povjerenje.