Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Jacques Jagodi sad čuva leđa, a podržava je i njegova žena

Planiram ih još, rekla nam je 31-godišnjakinja i dodala da pjevač zna za to jer su i dalje u kontaktu iako se ona prije četiri godine preselila u Njemačku

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Jurica Galoic/PIXSELL
3 komentara

Jagoda Geček (31) ima već tri tetovaže posvećene Jacquesu Houdeku (38) i ne namjerava tu stati. Prvu tetovažu 'Jacquesa' napravila je prije 10-ak godina. Bilo je to njegovo ime u srcu na podlaktici i bila je gotova za 20 minuta, kaže. Drugu tetovažu, pjevačev portret na ramenu, tattoo majstor radio je pet sati. Za izradu posljednje tetovaže, stihove Jacquesove pjesme na leđima, trebala su dva sata. 

jagoda_haramina | Autor: Igor Soban/PIXSELL Foto: Igor Soban/PIXSELL

- Planiram ih još - rekla nam je i dodala da pjevač zna za to jer su i dalje u kontaktu iako se ona prije četiri godine preselila u Njemačku. Geček je šefica kuhinje u restoranu u gradu Geislingen an der Steige, smještenom između Ulma i Stuttgarta.

- Čujem se i s njegovom ženom, ona mi je podrška. Ne obaziremo se na negativne komentare, a ima ih - kaže Jagoda. Jacquesova supruga Brigitte nije ljubomora. 

Posted by Jagoda Jagodica on Tuesday, 31 May 2016

- Zna da ne bih ništa intimnije s njim - dodaje Geček. 

Prisjetila se koliko je silno željela upoznati pjevača kao 'klinka' od 15 godina. Prijavila se na natječaj 'Upoznaj svog idola', ali je završila u bolnici zbog operacije slijepog crijeva. Omiljenog pjevača i dalje je željela silno upoznati, a kad ga je napokon vidjela odlučila je da će si tetovirati njegov lik. Od tada su u kontaktu, a Jacques podržava svoju najveću obožavateljicu. 

Nezaboravno iznenađenje ;-) :* :*

Posted by Jagoda Jagodica on Tuesday, 2 June 2015

Na pitanje što ju je toliko privuklo Jacquesu, kaže, njegova pozitiva i pjesma 'Kad si sretan' koju je slušala kao dijete. 

Sve tetovaže koje ima radi joj isti majstor Kristijan iz Zaboka, ističe Jagoda. Motive za tetovaže smišljaju zajedno pa nikad ne zna što će ispasti na kraju. Prvu tetovažu napravila je s 19 godina, to su bila slova J i M, koja za nju imaju posebno značenje. Sve skupa Jagoda ima 11 tetovaža i kaže da tetoviranje ne boli jako. 

POGLEDAJTE GALERIJU:

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Jurica Galoic/PIXSELL
ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati
Naši partneri pišu
Message