Obavijesti

Show

Komentari 15

Jacques je s Anom došao do druge pobjede u showu

Jacques je s Anom došao do druge pobjede u showu
6

Houdek je s Anom Vilenicom uspio ponoviti isto što je napravio i s Lamijom Alečković. Zasad je jedini dvostruki pobjednik showa 'Zvijezde pjevaju'

VIDEO

Hvala svima, navijačima, Jacquesu i žiriju, nabrajala je uzbuđena Ana Vilenica nakon proglašenja pobjednika. Ona i Jacques su u finale ušli kao favoriti, ali glasove publike čekali su s manje bodova žirija nego Tamara i Marko. Jacques je ovim uspjehom postao naš jedini dvostruki pobjednik showa, nakon što je s Lamijom Alečković slavio u prvoj sezoni.
- Tata sretan rođendan - povikala je Tamara nakon proglašenja i zahvalila svima koji su glasali za njih. Marko Tolja je dodao kako je sretan što nije pobjedio jer sad ne mora častit.
U finalu četvrte sezone showa 'Zvijezde pjevaju' prvi su nastupili Tamara Loos i Marko Tolja. Odlučili su se za pjesmu Novih fosila 'Bilo mi je prvi put', koju su već jednom izveli u showu. Hus se nadao da će ovaj put biti bolji nego prošli, a Ksenija se toliko oduševila Tamarom da je joj je poručila neka razmisli o tome da se počne baviti glazbom. Dobili su 35 bodova. Ana Vilenica i Jacques Houdek krenuli su s najjačim oružjem. Izveli su komad iz mjuzikla 'Lion King', a tijekom pjesme iz pozornice je gorjela vatra. Žiri se oduševio i dao im savršenih 40 bodova. Nakon ovakvog nastupa Tamara i Marko morali su ponuditi najbolje što imaju pa su izveli pjesmu Janis Joplin 'Take Another Piece of My Heart'.
- Nisam vidio ni jednu grešku - kazao je Rajko, a Vanna je samo dodala da joj je nastup bio odličan. Ushićeni žiri dao im je četiri desetke. Opet je došao red na Vilenicu i Houdeka. Za drugu pjesmu odabrali su pjesmu 'My Baby Just Cares For Me'. Žiri ih je pohvalio jer su zahtjevni swing opet odradili uz minimalne greške, ali ocjene su bile lošije nego za prvu pjesmu. Dobili su 37 bodova. Posljednje pjesme parovi su izvodili po prvi put u showu i tu su se bolje snašli voditeljica i mladi pjevač. Otpjevali su pjesmu grupe Magazin 'Tamara' i naišli na malo negodovanje žirija.
- Malo ste mi bili hladni u refrenima - ustanovio je Rajko. Husu je tek zbog Tamarine radosti i energije ukupni dojam bio dobar.
- Ne slažem se sa svojim kolegama, meni je nastup bio super - kazala je Ksenija i dala im deset bodova. Od ostalih su dobili devetke i sakupili 37 bodova. Jacques Houdek popustio je svojoj partnerici i ispunio joj želju da otpjevaju Pavarottijevu pjesmu za koju je ona 'navijala' od samog početka showa. Iako im je nastup bio emotivan, a Ana je čak i suzu pustila, žiri nikako nije bio zadovoljan.
- Super namjera, ali nije bilo dobro - rekao je Rajko, a Hus se složio s njim. Vanna nije previše kritizirala, samo je rekla da ju je strah Jacquesovih navijača. Za lošiju izvedbu dobili su tek 32 boda. Zbog tog podbačaja Tamara i Marko su ih prestigli po bodovima i čekali su glasove publike s dva boda, a Houdek i Vilenica s jednim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski