Obavijesti

Show

Komentari 41

Jacques vrijeđa Legenda: Puca mu glas, a i falset mu je otužan

Jacques vrijeđa Legenda: Puca mu glas, a i falset  mu je otužan
6

Houdek je u domaćoj verziji mjuzikla Jesus Christ Superstar utjelovio kralja Heroda, dok Legend ima glavnu uogu Jesusa. Jacquesu se ne sviđa kako Amerikanac pjeva i glumi

VIDEO

Pjevač Jacques Houdek (36) obrušio se na svom profilu društvene mreže na američkog pjevača Johna Legenda (39). Zamjerio mu je izvedbu u američkom mjuziklu Jesus Christ Superstar u kojem John ima glavnu ulogu. 

- Volim Legenda, ali ovo je baš loše. Najbolje od svega je što nisam ni iznenađen jer čim sam čuo da će on pjevati Jesusa, odmah sam pomislio - s kojim rasponom? Pa on to ne može. I ne može. Baš je ovo tužno za slušati - rekao je Houdek. Dodao je kako Legendu svako malo 'puca glas' na visinama te da mu je falset otužan.

- O posljednjem tonu da ne govorim. Može on biti John Legend koliko hoće. Eto, to se događa kada se uloga dodjeljuje velikom imenu, zvijezdi. Isključivo i samo na toj pretpostavci, ne uzimajući u obzir pjevački kapacitet. To se tako ne radi, ovdje su točno određeni tonaliteti, pa ako nemaš raspona, nisi za tu ulogu - ljutit je Jacques. Dodaje kako u takvim mjuziklima nema mjesta improvizaciji.

- Možda, tu i tamo, da, unijeti neki svoj kolorit, osobnost, ali ključna mjesta se moraju otpjevati. Ovako, dragi Johne, nije dobro. A baš te inače volim. Ma i ne čudim se samo njemu. Možda se više čudim 'profesionalcima' koji su ga angažirali. Idem poslušati ostale, ali malo me strah - rekao je. Dodao je kako je Legend osim lošeg pjevanja, pokazao i lošu glumu. 

71st Annual Tony Awards - New York

Jacques je i sam glumio u verziji kultnog mjuzikla, a izvodio je ulogu kralja Heroda. Nastupao je 2. ožujka u zagrebačkom Lisinskom.

- Oduvijek mi je bio san okušati se u mjuziklu, a utjeloviti baš ovaj lik, lik ciničnog negativca Heroda za mene je osobit izazov. Veselim se neizmjerno - rekao je Houdek. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu