Obavijesti

Show

Komentari 32

'Jake' se ispričao kolegama, a Sheen kaže da je serija ukleta

'Jake' se ispričao kolegama, a Sheen kaže da je serija ukleta
10

Angus T. Jones, poznat po ulozi Jakea u seriji 'Dva i pol muškarca' kolegama se ipak ispričao zbog izjava u popularnoj seriji. Kaže kako nikoga nije htio povrijediti

VIDEO

Poslije objavljenog videa u kojem je  izjavio da je serija 'Dva i pol muškarca' bezbožna prljavština, strane medije preplavile su priče o mentoru glumca koji se proslavio ulogom Jakea Harpera u spomenutoj seriji. Angus T. Jones (19) dospio je u centar pažnje kad je u kameru svima poručio da prestanu gledati popularnu seriju. Njegov mentor, Christopher Hudson, poznat je po izjavama kako je reper Jay-Z vrag koji poštuje masone, a predsjednika Obamu usporedio je s Hitlerom. 

Angus neće snimati sljedeće dvije epizode serije, no Jakeov lik nije uvršten u scenarij i prije njegovog istupa u javnosti. Očekuje se da će se vratiti na set sljedećeg mjeseca. Snima se deseta sezona serije pa Angusova uloga nije primarna kao što je prije bila. Angusova majka, Carey Jones (42), izjavila je kako je zabrinuta za svog slavnog sina. 

Angusova majka boji se da ga članovi crkve iskorištavaju

- Brinem se jer mislim da ga članovi crkve iskorištavaju - izjavila je, ali nije željela ništa više od toga komentirati. Jones je mentora Hudsona otkrio kroz videa na internetu. Hudson tvrdi da ne iskorištava mladog glumca, a u svojim obraćanjima javnosti osvrnuo se i na ime posljednjeg albuma repera jay Z-ja, 'The Blueprint 3'. 

Angusov mentor Obamu je usporedio s Hitlerom

- Naziv upućuje na Jay-Z-jev napredak  u krugovima masona - tvrdi Hudson koji je svojim učenjem pridobio mladog glumca koji po epizodi dobiva dva milijuna kuna. U sljedećem videu Hudson navodi kako bi kriza s plinom u New Yorku mogla dovesti do kanibalizma. Pretpostavlja da bi grad mogao ostati bez hrane te da bi ljudi, ako ne budu kontrolirali svoj apetit, uskoro mogli početi jesti i svoju djecu. 

'Nikad nisam pio i još sam djevac. To me Bog spasio'

Angus govori kako je utjehu u vjeri pronašao kad je prolazio kroz teško razdoblje u životu. Najviše ga je pogodila rastava njegovih roditelja. Tad je puno vremena provodio izvan kuće i eksperimentirao s drogama

- Kad sad pogledam unatrag, vidim da me neprijatelj pokušao natjerati da krenem drugim putevima, ali Bog me spasio u zadnji tren. Nikad nisam pio i još sam djevac. Bog me zaštitio od takvih stvari - rekao je Angus te dodao kako je Duh Sveti razgovarao s njim preko njegovog prijatelja te da je tada odlučio prihvatiti Isusa u svom životu. 

- Čitam Bibliju, a tražio sam i crkvu u koju ću ići. Svake nedjelje posjetio sam ih nekoliko kako bih izabrao onu pravu - govori Angus. 

Angus se ispričao kolegama

S obzirom na sve što je rekao, Angus se svojim kolegama obratio u priopćenju. 

- Chuck Lorre, Peter Roth i mnogi drugi djelatnici Warnera Brosa i CBS-a odgovorni su za značajni dio mog života - započeo je Angus te dodao kako im se zahvaljuje što su mu dali priliku te mu i dalje pomažu. U isprici nijednu svoju raniju tvrdnju nije opovrgnuo. 

- Ispričavam se ako su moje primjedbe izrazile nezainteresiranost i nepoštovanje prema mojim kolegama te neuvažavanje prema svim mogućnostima koje su mi otvorene mojim poslom kojim sam bio blagoslovljen. Nije mi to bila namjera - zaključio je Angus. 

Mladi glumac priprema se za ponovni Isusov dolazak

Njegov mentor tvrdi da Jones vjeruje kako će Isus uskoro ponovno doći na zemlju te da osjeća veliku potrebu da se pripremi za njegov ponovni dolazak. Tvrdi da je razgovarao s Jonesom nakon što je objavljen video u kojem glumac svima poručuje da prestanu gledati seriju koja ga je proslavila. 

- Ja poštujem njegovu majku i ljubav koju ona gaji prema svom djetetu. Ona se samo brine za njega. No, Angus nije imao živčani slom i ja ne manipuliram njime. On je pametan mladić. Sve što je rekao u videu, to je i mislio. Nisam ga na to potaknuo. Samo sam ga snimio kamerom kad je izrazio želju da nešto kaže - zaključio je Hudson. 

Charlie Sheen: Serija je ukleta

Bivši Jonesov kolega, Charlie Sheen (47) također je progovorio o ispadu mladog glumca. 

- Serija je ukleta - zaključio je Sheen kojem je suradnja u seriji otkazana u ožujku prošle godine nakon čega je producenta serije, Chucka Lorrea, napadao sljedećih šest mjeseci putem Twittera i ostalih medija. Charlieja je u seriji zamijenio Ashton Kutcher (34). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'
'KAKO JE MRŠAVA'

Demi Moore (61) snimila video u bikiniju pa zapanjila fanove: 'Zgodnija je od svojih kćeri...'

Popularna glumica i bivša supruga Brucea Willisa snimila se sa svoje tri kćeri kako trči na plažu
Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu