Obavijesti

Show

Komentari 86

'Jako je hrkao i prdio': Iz kuće Velikog Brata izbacili Georgea

'Jako je hrkao i prdio': Iz kuće Velikog Brata izbacili Georgea
21

Većina stanara glasala je za njega jer im se ne sviđa njegov smisao za humor, a Duško ga je htio izbaciti jer mu jako zamjera što zbog njega ima ružnu frizuru

VIDEO

George, Soraja i Nirmal bili su nominirani za ispadanje iz BB kuće. Nirmal je bio uvjeren da neće biti nominiran i vidno se iznenadio kad je Veliki Brat izgovorio njegovo ime i rekao mu da sjedne na 'vruću stolicu'. Soraja je jednom već ispala iz kuće, a posrećilo joj se i ovaj put. Iz BB kuće ispao je George Rkman. 

- Nije mi žao što sam ispao. Dapače, drago mije što su me izbacili jer više nisam mogao izdržati na otpadu - rekao je George.

Bojana je Soraji dala dva boda za ispadanje jer je smatra arogantnom. Jedan bod dala je Georgeu jer ima čudan smisao za humor. Dražen je dva boda dao Georgeu.

- Stalno pokazuje stražnjicu i tako hoda po kući, a znam da show gleda puno male djece. Mislim da to nije primjereno ponašanje za odraslog muškarca - rekao je Dražen i Soraji dao jedan bod za ispadanje jer smatra da vara na Koloseumu.

'Soraja mi ide na živce'

Slavica je Georgeu dala dva boda jer je previše vulgaran, a jedan bod dala je Nirmalu jer joj se nije svidjelo njegovo ponašanje tijekom izbora za Mistera BB kuće. Lester je dva boda dao Georgeu jer smatra da često prekorači granicu i laže, a tvrdi da govori istinu. Jedan bod dao je Soraji jer Nirmala još ne poznaje, a volio bi ga upoznati. Tamara je Soraji dala dva boda jer je ni ne poznaje, a već joj ide na živce. Jedan bod dala je Georgeu. 

Radašin je otrčao u ispovjedaonicu i dva boda za ispadanje dao Nirmalu jer ga ne poznaje dobro, nije mu čak ni ime znao izgovoriti. Soraji je dao jedan bod.

- Da bude jedan muški i jedna ženska. Soraja je lijepa, ali George je ipak moj prijatelj - rekao je Radašin. 

Šibenčanka Marijana dva boda dala je Soraji jer smatra da često pretjeruje u tome da mora biti u pravu. Jedan je bod dala Georgeu jer brzo 'plane' što je i sama osjetila na svojoj koži.

'Soraja jede previše mesa'

- George hrče i prdi kad spava i zato mu dajem dva boda - rekao je Horvat i jedan bod dao Soraji jer jede previše mesa pa je to problem kad imaju mali budžet.

Duško je Georgeu dao dva, a Soraji jedan bod zbog toga što su ga ošišali kako nije htio, lagali da znaju šišati, a zapravo slagali. Dragana je dva boda dala Nirmalu jer od početka nema dobar odnos s njime. Jedan bod dala je Soraji jer često nije iskrena i puno se svađa. Ema je dva boda dala Georgeu jer joj ne odgovaraju njegove šale. Jedan bod dala je Nirmalu jer je u zadnje vrijeme postao šutljiv. 

Stanari su zajedno otpjevali Nemešovu pjesmu 'Znam taj smešak'

Da ne bi bilo nismo znali...

- Popeo sam se na zid kako ne bi napravila nešto zbog čega bi se kasnije pokajala - rekao je Slaven i dodao kako se njegovo povjerenje u Tamaru malo poljuljalo. 

Tamarin dečko ispred kuće Velikog Brata pričao je što ga je motiviralo da se popne na zid i stanarima oda što o njima pričaju u vanjskom svijetu. Rekao je da ga je povrijedilo što je 'bela Mečka', nadimak koji je smislio za Nikolu Maurovića, poljubio Tamaru iako je znao da ima dečka, a i ona je svjesna činjenice da je u vezi. 

Dogovaranja i klanova oko nominacija zasad još nema. Dragana smatra kako je ekipa u glavnoj kući složna i da će zato oni dulje ostati u kući jer štite jedni druge. Duško i Horvat uvjeravali su je da nije u pravu jer svatko u kući pazi samo na sebe. Horvat je rekao kako je siguran da Nikola kao kapetan kuće neće glasovati za Tamaru. Dragana smatra da ispadaju ljudi čiji glasači nemaju dovoljno novaca da bi poslali SMS ili zvali da ih 'spase'.

'Neće ti pomoći ni tuširanje'

Dragana se 'motala' oko ispovjedaonice u otpadu. Stanari su zaključili da je išla Velikog Brata pitati što zapravo znači mediokritet. Kad je izašla iz ispovjedaonice krenula je pod tuš na što joj je Nemeš rekao da joj ni tuširanje neće pomoći da ostane u kući.  

- Dragana, imaš dva sata da napustiš kuću - šalili su se Nemeš, Horvat i Nirmal oponašajući Velikog Brata kako Dragani govori da je ispala. 

'Otpadnici' dobili luksuzni budžet

Kako bi ih malo razonodio i skrenuo ima misli od nominacija, Veliki Brat stanarima je dao zanimljiv dnevni zadatak. Morali su pogoditi što je skriveno u kutiji pokraj koje su sjedili. Svrha zadatka bilo je i izboriti se za luksuzni budžet koji će pripasti pobjedniku. Ekipa s otpada izabrala je jednog igrača, Nemeša, a Slavica je igrala za glavnu kuću. Mislila je da zna što se krije u kutiji, dala konačan odgovor koji je bio pogrešan i za kaznu je zalijana kantom vode. Dok je natjecanje trajalo, Marijana je nervozno šetala po kući, jer je Nemeš bio u blizini. Otvorila je vrata od boravka i poslala mu pusu dok je odlazio. On je učinio isto. 

- Životinja kojoj je zadnje slovo 'N' i ona kaže klaun. Pa to nije normalno - komentirale su Tamara, Bojana i Marijana Slavičin krivi odgovor, a ona je u međuvremenu bila u ispovjedaonici i opravdavala se. Misli da su svi ljuti na nju jer će se morati snaći sa skromnijim budžetom.

- Jako je lijepo svaki dan piti mlijeko, ali da bi se cijenio život potrebno je piti i čaj, a i slatku vodu - rekla je Slavica drhtavim glasom kroz suze i dodala da je možda čak i namjerno krivo odgovorila

Nije bilo fer

Prve 'iskre' između stanara otpada i onih u glavnoj kući 'frcale' su nakon izbora za Miss i Mistera. 'Otpadnici' su, po mišljenju ovih u glavnoj kući, tijekom izbora u dijelu 'Provokativna pitanja' postavljali pitanja koja su bila prejednostavna i nisu otkrila ništa novo o kandidatima; bila su preblaga. 

- Ja sam emotivac, može me svatko je.... u zdrav mozak - rekla je Marijana Slavici i dodala kako je povrijeđena što je njoj uistinu postavljeno provokativno pitanje, a u otpadu su svi odgovarali na jednostavna pitanja. 

Marijana je u jednom trenutku otišla u spavaonicu nije mogla suzdržati suze. Držala je sliku svoje kćeri Korine i plakala. Pitala se jesu li joj izrasli svi zubi i je li narasla otkad ju je zadnji put vidjela. Nikola ju je tješio dok je plakala i ona mu je rekla da je pravo rame za plakanje. Pokazao se kao pravi prijatelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina