Obavijesti

Show

Komentari 2

Jakov i Lovro idu u istu školu: 'Navijamo jedan za drugoga'

Jakov i Lovro idu u istu školu: 'Navijamo jedan za drugoga'
4

Učenik Grafičke škole u Zagrebu pozornicu u showu dijeli s kolegom iz školskih klupa Lovrom Dokićem (17). Njih dvojica izabrani su među tisućama kandidata u top 60 onih koji imaju priliku nastupiti pred žirijem

VIDEO

Jakov Peruško Rihtar (17) u showu 'Zvijezde ljetni hit' očarao je žiri i publiku pa je prema anketi RTL-a, koji prikazuje show, dobio daleko najviše glasova gledatelja koji smatraju da je najbolji kandidat. Naime 1163 glasova dobio je Jakov, a prvi kandidat iza njega tek 251.

- Moram priznati da sam iznenađen tolikim brojem glasova i velikim odazivom. Ovom prilikom još jednom zahvaljujem svim gledateljima showa koji su glasali za mene i sve ih pozdravljam - rekao nam je Jakov kojem je sudjelovanje u showu bilo 'neopisivo'. 

'Podržavaju nas i profesori i frendovi'

Učenik Grafičke škole u Zagrebu pozornicu u showu dijeli s kolegom iz školskih klupa Lovrom Dokićem (17). Njih dvojica izabrani su među tisućama kandidata u top 60 onih koji imaju priliku nastupiti uživo pred žirijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lovro i ja se znamo iz škole, on je izvanredan dečko i pjevač. Naravno da smo si međusobna podrška i navijali smo jedan za drugoga. Obojica smo dobili ogromnu podršku, kako profesora, tako i naših frendova iz škole - govori nam Jakov koji ima i svoj bend Adelfi. 

- Do sada smo nastupali u Saxu, Močvari, Mr Q, Glazbena kuća na Bundeku gdje ujedno i redovito imamo probe - kaže nam miljenik publike i dodaoje kako su kao i svi mladi bendovi krenuli s obradama pjesama, ali sve više izvode i svoje autorske pjesme. 

- Pripremamo materijal za naš album prvijenac. Do sada već imamo dvije pjesme koje smo dovršili u studiju, te uskoro očekujemo lansiranje prvog singla.  Gitare sviraju moj brat Vladimir Peruško Rihtar, te Lovro Ohlhofer. Za bubnjevima je Dorian Pritchard Scholz, bas gitaru svira Sandro Sušanj, a za klavijaturama je naš prijatelj iz Makedonije Martin Namichev - kazao nam je Rihter Peruško koji je još prije prvog nastupa u showu rekao da bi volio imati duet s Brankom Đurićem Đurom (55) iako mu je član žirija nakon prvog nastupa rekao da zvuči kao imitacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lovro prdne+Jakov miriše=Funk

A post shared by Adelfi (@adelfi_zg) on

 - Ništa se nije promijenilo, to je ostala moja želja. Đuro je izuzetan i duhovit lik, mislim da bismo nas dvojica odlično funkcionirali na bini - rekao nam je Jakov.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:28

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom