Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

James Cameron otkrio: Četvrti i peti 'Avatar' možda ne dolaze

Iako je bombastično izjavljivao kako ćemo dobiti filmove koji su skuplji od proračuna nekih država, James Cameron se počeo malo predomišljati oko svojih komentara

Foto: Twitter/Screenshot
24 komentara

Premda je godinama najavljivao cijeli serijal filmova iz svijeta 'Avatara', James Cameron baš više i nije uvjeren toliko da ćemo vidjeti sva četiri najavljena filma.

Kako je prošle godine redatelj rekao, nakon 'Avatara 2', koji u kina možda stiže u prosincu 2020. godine, dolaze još tri filma. Trojka stiže točno godinu dana kasnije u prosincu 2021., četvorka u prosincu 2024. godine, a kraj serijala se očekuje u prosincu 2025. godine.

Snimanje filmova iz 'Avatarove' kategorije nevjerojatno je skupo, a povrat novca nije zagarantiran. O tome je i sam Cameron imao što za reći.

- Priznajmo, ako drugi i treći 'Avatar' ne zarade dovoljno novca, četvorke i petice neće biti - rekao je filmaš.

Cameron se kasnije osvrnuo i na snimanje filmova te na način kako su povezani.

- To su u potpunosti zasebni filmovi. Jedna priča provlači se kroz sve filmove, ali svaki je kompletan za sebe - dodao je redatelj.

No pitanje koje je ostalo nakon tog komentara u zraku jest kako točno planira ne snimiti četvorku i peticu, ako ne bude dovoljno novca, kad se svi filmovi simultano snimaju.

U novim 'Avatarima' vidjet ćemo ista lica koja smo vidjeli i u prvom filmu. Tako su glumci i glumice iz prvog filma, Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang (čiji lik je poginuo u filmu), Sigourney Weaver te Joel David Moore svi potvrdili svoje nastupe u nastavcima.

Tema: FILM

Message