Show

Komentari 6

James Franco otkrio: 'Bio sam ovisan o seksu, stvarno se nisam mogao kontrolirati'

James Franco otkrio: 'Bio sam ovisan o seksu, stvarno se nisam mogao kontrolirati'

Seks nije bio jedina ovisnost s kojom se James borio. Naime, glumac je u prošlosti bio ovisan o alkoholu i drogi koji su ga na kraju doveli i do depresije. Uz to, imao je problema sa zakonom

Holivudski glumac James Franco (43) napokon je otkrio kako se osjećao nakon što ga je više žena 2018. godine optužilo za seksualno zlostavljanje. A naveo je i što ga je na to potaklo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bio sam ovisan o seksu, potpuno opčinjen do te mjere da se nisam mogao kontrolirati - izjavio je Franco te nadodao kako mu stvarno nije bila namjera povrijediti ih.

Instagram

Naime, njegovi problemi izmakli su kontroli kada je otkrio da zapravo nikada nikome ne može ostati vjeran. 

Instagram

 - Varao sam sve, ali promijenio sam se nakon što sam upoznao Isabel - priznao je James.

Instagram

 - Ja zapravo nisam bio baš kao tip za jednu noć, već bi se samo družio ili izlazio kao i sa prijateljima - izjavio je Franco te nadodao kako je ovisnost ipak učinila svoje.

No, seks nije bio jedina ovisnost s kojom se James borio. Naime, glumac je u prošlosti bio ovisan o alkoholu i drogi koji su ga na kraju doveli i do depresije. Uz to, imao je problema sa zakonom, što zbog opijanja, što zbog crtanja grafita i preprodaje ukradenih parfema.

- Moja ovisnost o seksu bila je prisutna sve dok mi šogorica nije poklonila priručnik o ovisnosti - seksu i ljubavi - priznao je Franco te nadodao kako je zapravo ostao oduševljen tim poklonom.

Podsjetimo, nakon što je osvojio Zlatni globus, za ulogu u filmu 'The Disaster Artist', čak pet žena optužilo ga je da je iskoristio svoju poziciju učitelja glume kako bi zadovoljio seksualne maštarije. Nakon čega se pokušao nagoditi s točno 2 milijuna i 235 tisuća dolara.

 

Najčitaniji članci