Obavijesti

Show

Komentari 1

James Franco želi se nagoditi za 2 milijuna dolara i tako ušutkati učenice iz svoje škole glume

James Franco želi se nagoditi za 2 milijuna dolara i tako ušutkati učenice iz svoje škole glume

Kao dio nagodbe tužiteljice i optuženi trebali bi izdati zajedničko priopćenje. U njemu bi Francu bilo omogućeno da i dalje poriče optužbe za zlostavljanje

Nakon optužbi da je sa suradnicima maltretirao učenice u svojoj glumačkoj školi i tužbe za seksualno zlostavljanje, James Franco se sad želi nagoditi s točno 2 milijuna i 235 tisuća dolara, a sve su oči uprte u suca čije se odobrenje čeka, piše Variety

Instagram

S djevojkama koje je navodno zlostavljao glumac bi, prihvati li sudac nagodbu, izdao zajedničko priopćenje u kojem bi mu bilo omogućeno da i dalje poriče optužbe.

Franco negira optužbe: 'Lažne su, samo mi daju publicitet...'
Franco negira optužbe: 'Lažne su, samo mi daju publicitet...'

- Iako optuženik poriče optužbe tužitelja, priznaje da se njima ističu važna pitanja, a obje strane slažu se u tome da je sada krajnje vrijeme da se usredotočimo i počnemo rješavati problem zlostavljanja žena u Hollywoodu. Svi se slažu u tome da nitko u industriji zabave ne bi trebao biti izložen zlostavljanju i diskriminaciji, bez obzira na spol, vjerska opredjeljenja, rasu, spolnu orijentaciju ili invaliditet  - piše u priopćenju. 

Podsjetimo, nakon što je osvojio Zlatni globus, za ulogu u filmu 'The Disaster Artist', čak pet žena optužilo ga je da je iskoristio svoju poziciju učitelja glume kako bi zadovoljio seksualne maštarije. Studentice su tvrdile kako bi James Franco podivljao na setu ako bi odbile skinuti se u toples. 

U tužbi koje su podigle dvije žene u Los Angelesu tvrdi se kako je njegova glumačka škola omogućavala Francu i njegovim suradnicima da maltretiraju žene i seksualno ih zlostavljaju.

BAFTA Los Angeles Tea Party 2018

Naime, Sarah Tither - Kaplan i Toni Gaal platile su 300 dolara mjesečno za sate i još 750 dolara za masterclass koji uključuje seksi scene. U tužbi se navode kako su studentice morale snimiti video za audiciju, a sve je pregledavao Franco. Tijekom audicije i satova mlade su studentice primorane sudjelovati u simuliranim seksualnim scenama koje su bile daleko od standarda uobičajenih u  industriji. Uz to im je obećavano da će im se 'srediti' uloge u budućim projektima.  Tither - Kaplan tvrdi kako ju je Francova škola dovela do uloge u jednom od njegovih budućih filmova... Nakon što je sudjelovala u scenama orgije kada je Franco namjerno maknuo zaštitu tijekom simuliranja oralnog seksa.